Škeljzen Malići: Vučić više nije u stanju da pravi ozbiljne barikade i aktivira paramilitarne i oružane grupe

Ostavite komentar


  1. Postoji li neka opozicija u mučenik Srbiji koja će da izađe i oglasi se u vezi ovih montiranih scenarija?! Postoji li neko ko sme otvoreno da kaže da je za ulazak u EU, za sankcije Rusiji, za očiglednu nezavisnost Kosova? Ima li za koga da se glasa u ovoj zemlji, ili da glasamo za albanske liste?

  2. Takav list kao vaš koji je uvek AMA baš uvek piše i radi protiv interesa Srbije, nigde u svetu ne možete naći takav primer. Do kada?

  3. Treba da menjaju te tablice i lična dokumenta ako žele da žive mirno na kosovu nepostojanje kosovskih zakona dovode sebe u lošu poziciju radi nekih koji prave probleme da bi skrenuli pažnju na sebe a ostavili ove u srbiji da vrsljaju i rade kako im je volja samo gledaju kako da se napune novaca a srbiju guraju u propast teško tom narodu što naseda na te slovenske i nacionalnosti nedaj boze da zarate nestala bi cela Srbija od strane nato eu zajednice oni štite kosovo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.