Pitanje je da li će Srbija priznati realnost samo faktički ili i de jure: Škeljzen Malići o odnosima Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Vučić nije nikad izjavio da su Srbi ubili dečake u Peći već da to nisu uradili Albanci ali ko još neršto može da veruje vučiću sem maliqija kad mu to odgovara

  2. Čekamo da Rusi i Kinezi pobede globalnog policajca pa će Škljzen videti faktičko stanje na Kosovu.

  3. Ako se ptam ja kao gradjanin nece nikad biti „de jure“.Sto se tice mene „starca od 80th leta“de facto “ se dogodio 99th u Kumanovu kada su osudjeni potonji zlocinci potpisali kapitulaciju dela moje otadzbine Srbije sa najjacom silom sveta NATO paktom uz svesrdnu saglasnost Rusije I precutnu Kine.To parce moje otadzbine poklonili su jednoj ali I najbrojnijoj manjini „kosvo-metohiskim albancima koji su sebe zvali siptarima“.Sve ostalo je bliska istorija a buducu istoriju ako prostate Srba videce buduce generacije u narednih 50th, 100,500th god.

  4. Amerikanci su svuda u svetu,, „izvozili“ samo ratove, razaranja i mrtve „domorodce“ u šta ubrajaju i nas i Albance, samo njihova Gebels propaganda to upakuje u šareni papir pa ko se upeca.
    Sto se tiče Kosova i Metohije …i Turci su ovde bili 500 godina pa su morali da odu.

  5. S. Congradin, jedna od vodecih promoterki gelikoalbanske naci tvorevine na Kosovu. Cudi da vec nije nagradjena neki ordenom sa Skenderbegom – trudi se vise nego mnogi Albanci.

  6. Srbija nikada nece priznati tu tvorevinu na Kosovu. Tvorevine kao sto je ta na Kosovu ili Donjeck ili severni deo Kipra ili ranije raznorazne marionetske tvorevine imaju svoj rok trajanja i njihov vek je snazno vezan za interese velikih sila ili od toga ko je aktuelna velika sila. Setimo se da ovo nije prvi put da je Kosovo otcepljeno od Srbije, to se desilo za vreme okupacije Jugoslavije od strane Musolinija i Hitlera, pre toga za vreme osmanske okupacije.

  7. Vera nisu samo turci morali da odu . U tu grupu su bili i Romani i Bizanti i Austrougari i srbi a Dardanija ostala pravim vlasnicima Albancima !

  8. ko sto vidim u komentarima,a sto i vi znate cekamo,a i vi cekate da mi dodjemo,a doci cemo,kao sto smo dosli

  9. @ Gaga: neupitno je cekanje, Srbi su cekali i pre i docekali. Cekanje nece nista promeniti i nakon cekanja rezultat ce biti isti. A sta ce se desiti kada cekanju dodje kraj ostavio bih Vasoj masti na volju.

  10. Trebalo je sve razgovore usloviti povratkom preko 200.000 Srba koji su proterani sa KiM. Onaj zlocinac Vesli Klark kaze – nismo znali da ce Srbi odu sa KiM. O.K, niste znali, ali zasto niste reagovali i sprecili progom ? Kada se Srbi, ne VOJSKA na KiM vrate, mozemo da pricamo

  11. @supermica, realnost je da srbi su prodali svoju imovinu i otisli odavde, oni nece nikad vratiti u Republici Kosovo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.