INTERVJU Škeljzen Malići: Kurti je postao drčan jer mu je Vučić ostavio prostor za policijsku kontrolu severa Kosova

Ostavite komentar


  1. Au kakva antilogika. Kurti je znači postao krvnik jer mu je to reakcija na Vučića. Sačuvaj Bože i sakloni šta sve neću pročitati.

  2. Vojska I policija Republike Kosova od 35 hiljada OVK veterana, sa 25 hiljada “Kurtijevih Srba”, bili su spremni (bez NATO) da unište Vučićevu vojsku i da ih sve prognaju do Niša!! Onda bi i Sandžak i Vojvodina proglasili nezavisnost i sveli Srbiju na granice Beogradskog pašaluka od 1498 godine!!!

  3. Kako se samo opravdava Kurtijev velikoalbanski fasizam… Komedija. Vucic je kriv i napustanje institucija a „siroma“ Kurti je to samo „iskoristio“, nego vazi li to i za Milosevica? Da li se moze i Milosevic opravdati na isti nacin? Eto, i Milosevic je samo iskoristio to sto su Albanci napustili institucije i samim tim Albanci su krivi za sve sta se desilo 90-tih? Nego, da li je Malici isto ovako kritikovao Albance kada su 90-tih napustili institucije i krenuli da prave svoje paralelne? Nije? I sta znaci to „samoopredeljenje“? Da li i Srbi imaju pravo na to „samopredeljenje“ ili je to ekskluziva Albanaca? Cime su to Albanci zaduzili covecanstvo te za njih vazi to samopredeljenje? Zasto Srbi na Kosovu ili u BiH ne bi mogli da se samoopredele? Zasto Srbi treba da se integrisu u tu albansku paradrzavu a Albanci mogu i da se otcepe i samoproglase „drzavu“?

  4. Мора се признати да је све тачно што је рекао…па нека се љути ко хоће

  5. Citat:“…Vučićeva kratkovida politika manipulacija oko Severa, defaktorizovala je sasvim Srbe na Severu…“
    Komentar: jas dodajem: Vučić, po sebe preoznaje druge: mislio je da ce Kosova reagirati isti nacin kao Beograd u vreme YU: Beograd naslutifsi slabost u BiH i Hrvatsku, huliganima i kriminalcima oslobodi (prevodi na „osvaja“) teritorije YU pod Muslimanskom vlascu, pod Hrvatskom vlascu… Kosovo nije naseo na Vucevu „vakum“ strategiju (naredbu da svi zaposleni srbi u administraciji i policiju Kosova da napuste fukcije i zadatke, i jos, da ne izlaze na izbore): Kosovska vlast ne huligane i kriminalce vec, legitimne organe vlasti Kosova prostire i na Sever Kosova.

  6. @muka mi licemera
    Realno receno bas nista nisi rekao,to sto si pokusao da uporedis je isto kao da uporedis noc sa danom,Albanci tada nisu napustili institucije ne rezim Balkanskog kasapina Milosevica isterao sa Milicijom sa radnih mesta i skole.Ili si mnogo opterecen mrznjom prema Albancima ili si veliki neznalica.

  7. @Mirko
    Davno su prosla vremena kada su te vase albanske bajke i suplje price mogle nekoga da impresioniraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.