SKOJ traži da se u Beogradu podigne bista kineskog predsednika Sija

Ostavite komentar


  1. Zasto ne trazite da se postave biste naseg voljenog predsednika Josipa Broza Tia a netamo nekog kineskog predsednika, stvarno budalastina!

  2. Posklanjali biste Titove, a sada postavljati biste nekog stranog predsednika. Koji smo mi ljigavci

  3. И ја хоћу да будем капетан беле лађе! Који су, бре, ово дебили!? Свашта и “Данас“ пише!!!!

  4. Zaszi? Zato sto nas truju ,ceo tok Timoka zatrovan ruse planine , pravi okupatori. iznose zlato. Cemu bista?

  5. Da čovek ne poveruje !!? Ovo je neka parodija,crni humor štali je ??! Čak bi i veliki Nušić ovde stavio prst na čelo !!

  6. Kina je prestala biti komunistička nakon smrti Mao-a. Burze,privatno vlasništvo, nejednakost veća no u SAD…imaju sve karakteristike divljeg kapitalizma

  7. Zar jos postoji svoj koliko su samo zla naneli za vreme drugog svetskog rata i posle rata i samo u srbiji postoji još to zlo.zabraniti im rad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.