SKOJ zahteva zabranu koncerta Baje Malog Knindže, pominju i Momčila Đujića

Ostavite komentar


  1. Baja i Tompson, dva lica iste medalje.
    Ja ga se sećam iz devedesetih. Sramota za sve što je srpsko.
    Zanima me ko su likovi koji bi išli na njegov koncert. Nije lepo da se ovde vređamo …ali stvarno …

  2. Rekoše naslednici onih koji su 1945. pogubili desetine hiljada Srba….

  3. Bilo bi bolje da „SKOJ“ i skojevci traže zabranu kladionica, rijalitija, streljana, nasilnih igrica i sl. Ostavite vi Baju na miru.

  4. SKOJ – pa ako je BGD slobodarski grad, zašto onda zabrana nekog koncerta?
    Kao u Hrvatskoj što se zabranjuju „cajke“…tako se i ovde zabranjuju koncerti. Obrazloženje maksimalno plitko i površno

  5. Zasto vise pustate ove lazi.Cetnici izdajnici,saradnici fasista….?Momcilo Djujic?Pa da njega nije bilo,Hrvati bi poklali sve Srbe u Kninskoj Krajini.Gde je to Tito branio Srbe?Nabrojte jednu bitku komunista i ustasa.A da.Juris na Prozor.Gde je poveo prevarenu srpsku decu na ustaske mitraljeze.Pustili da Jasenovac radi i posle rata,a srpsku decu pobili na sremskom“frontu“.Ne,nema stida.Ili cuvaju pozicije koje je Broz delio njihovim dedama i babama.Juris na Dedinje i Vracar.

  6. Totalno pogrešno. Ono sto je zabranjeno biće još traženije. Nije problem u Baji MK, nego u skroz drugim stvarima. Ali,lakše je lupetati i etiketirati nekoga ko ni najmanje nije kriv za stanje našeg društva. Na kraju krajeva čovek ok jel veliča Srbiju u svojim pesmama i Srpski narod. A ove ratne i ti fazoni pa to je bilo tada tako i svi su to radili i u to vreme koje je bilo katastrofa se ipak znalo ko je stariji a ko dete. Baja je ok tip i pročitao je više knjiga nego svi Skojevci zajedno tako da batalite šuplje priče. Problem je negde dublje i svi to znamo.

  7. Pridružujem se zabrani, šta on to peva, kakvi su mu tekstovi pesama, veličanje četnika , ma zabraniti.

  8. Da,zabraniti ili bar ignorisati.
    Srbin sam,bio devedesetih gde sam morao,jer kriminalac Arkan je ljude hvatao i silom transportovao na linije da bi mogao mirno pljačkati po unutrašnjosti .
    Doprinela je i dernjava Šešelja i Vučića,jako ih dobro pamtimo…..a istina je i da je Pajčin dezerter koji dobro naplaćuje upaljive reči jadnom napaćenom narodu,a pošto tim parama svoju decu hrani dat će mu bog po zasluzi .
    Njega i lažnu srpsku majku Cecu ne slušamo,razbijem radio kad ih čujem.

  9. Са свим се слажем само не да је Ђујић био издајник! Да њега не би доле у Далмацији… А Бајина “музика” је стварно ужас.

  10. Bolje da se Baja zabrani, nego ovi novi vojaz nuci crni cerak koji pevaju o drogiranju alkoholu.. aj dobro.

  11. Cuj SKOJ, sve sto smo ucili mi generacije rodjene posle II sv.rata, ucili su nas pogresno, vi skojevci ste cutali, trpili smo tita 40 godina, plakali za njim, citanka naslovna strana, na bukvaru na naslovnoj strani nije bio Vuk Karadzic, mnogo sta zabranjivano. Da li su deca ucila dovoljno u istoriji o Jasenovcu, Prebilovcima, Kozari -nismo.Neki jesu i isli na ekskurziju i znali a drugi nemaju pojma.Tito nikad nije otisao u Jasenovac, prikrivao zlocine, srpski narod ispod Kozare pevajuci pesme o Titu ginuo i pevao. To vam skojevci nesmeta, ta nepravda a bilo ih je jos mnogo a vi ste nazalost cutali. Da li je Branko Copic nesto lagao pisuci svoje predivne knjige, istinu je pisao i svi smo njegove knjige za lektiru citali, a Tito ga je zabranjivao i unistio i zivot je okoncao zbog nepravde, svi nasi srpski politicari uz Tita su cutali. Vama smeta Baja, pa sram vas bilo. Treba tacno navesti koje pesme ne sme da peva , stvar resena. Hocete da krijemo i nase poreklo da se odreknemo identiteta, pa nemam reci, e jadni srbi na cega smo spali i sta smo docekali, da mozda ne utice na ove ludake sto pucaju i ubijaju.Ti su videli to na tik toku i raznimigticama i svo zlo nam je doslo sa zapada.

  12. A sta to trebamo slusati…..svako slusa sta mu odgovara…a vi sto ne volite Baju….niste bitni uopste

  13. Neko reče da taj SKOJ trba da traži zabranu kockarnica,tik-toka,raznih prljavih igrica,sekti i jos puno čega. Potpuno je u pravu.
    Sta njima smeta Baja MK ???

  14. Taj savez mladih totalitarista treba zabraniti a skoj-ovce poslati na robiju da se bave ilegalom.

  15. Imate vi preca posla od BMK,nedirajte vi baju,nama je baja u pjesmi kao Djokovic u tenisu..As.zivio Bajica dozivotno

  16. Apsurdno je zabranjivati koncert!!! To mi liči na hrvatsku i nije svojstveno nama.

  17. Sto nemate 3000 eura platu kad Vam je Baja jedini problem jer to bi trebao da bude minimalac u odnosu na cene ..pitam za drugaricu ..

  18. Ostavite legendu na miru , najboljeg srpskog pjevaca I legendu srpskog vojvode djuica

  19. „Pored institucija koje su nadležne da zabrane ovaj sramni koncert, SKOJ traži da se po ovom pitanju oglase Ministarstvo kulture, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvo omladine i sporta i da se založe da se ovaj koncert zabrani, jer su poruke Baje Malog Knindže pogubne za omladinu i društvo.“

    Ko da zabrani, pa oni će svi da budu tamo, on je njihov.

  20. Baja je vec duze vreme najace muzicko i kompozitorsko cudo nase zemlje.Samo da znate da na koncertima od 40 tak pesama koje izvodi samo su 2 ili 3 na temu nasih borbi u ratovima.Ziveo Baja

  21. Који су ту из интереса одмах решити,а који су из убеђења, правац лудница.

  22. Mirku Pajčinu baš odgovara nadimak „Mali“. Mizeran, mali u čojstvu, bedni šovinista. Taj pevač u pokušaju bruka sve one estradne umetnike čiji rad ima umetničku vrednost i značaj.

  23. Ко пита шта СКОЈ Баја је Легенда где је Баја ту је све добро и Бог рече Баја ће да пијева и би тако

  24. Нисам љубитељ дотичног, али када ћемо ми да се оканемо комунизма и Тита који нам је нанео више зла него Хитлер!

  25. Živ bio dobri naš Baja ❤️. I da ti zabrane koncert, ti ćeš ostati VELIKI čovek a oni nek žive od svoje zlobe

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.