Škoro odgovorio Vučiću: Bolje biti pevač nego dostavljač kod ratnog zločinca

Ostavite komentar


  1. To što sebe zove AV godinama je precednik!
    Srbima i ostalima u srbiju!
    To je nečija sramota…..

  2. Svestan je bosanac Vucic da u Srbiji nema psihijatra i psihologa koji ce smeti da mu postavi dijagnozu pa ih trazi u Hrvatskoj.

  3. Kada bi i nasa opozicija podsetila ovaj jadni narod sta je Vucic sam govorio i radio, a ne oni da prepricavaju, ljudi prosecne inteligencije bi mogli da uvide da Vucic ne ume da bude iskren i da ima nagon da prica neistine. Medjutim, upravo to je dokaz da opozicija nije daleko od Vucicevih skuta.

  4. Aca nam , kao i do sada, skuplja providno jeftine politicke poene , kod sns ovaca iako gospodin Skoro moze postati, legalno izabran , predsednik susedne , prijateljske zemlje , clanice Nato pakta sa kojom Republika Srbija ima odlicne bilateralne odnose
    Demagogija , populizam i lupetanja “ loze“ neobavesteni deo gradjana ili onog ogromnog dela ( oko 80 % ) koji se informise preko telervizija Rts -a Pinka i drugih ( skoro svih ) pro rezimskih medija

  5. Samo nema potrebe da hrvatska prica o pravdi i ratnim zločinima jer Oluja sve govori o njima

  6. Dr. sc. Miroslav Škoro, dipl. oec., ing. građ. rođen je u Osijeku 1962. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Osijeku. Diplomirao je na Višoj građevinskoj školi Sveučilišta u Osijeku (ing. građ.). Dvije godine studirao je na Community College of Allegheny County, SAD, te tečno govori i piše na engleskom. Bio je polaznik prvog naraštaja Diplomatske akademije MVP-a RH, te je 1995.-1997. obnašao dužnost generalnog konzula RH u Pečuhu. Vodio je više vlastitih trgovačkih društava, a 2001.- 2006. bio je glavni direktor Croatia Recordsa. Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku gdje je 2017. obranio doktorsku disertaciju i postao dr. sc. Stručni suradnik je na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever u Varaždinu.Od 2015. ozbiljnije se bavi vinogradarstvom i vinarstvom, te je 2016. dobio i prvu vinarsku nagradu na Festivalu graševine u Kutjevu za graševinu. Od 1989. oženjen je s američkom pravnicom, s kojom ima dvoje djece. Bio je za saborski zastupnik 2008. Nakon par mjeseci vratio je mandat (rijetkost u Republici Hrvatskoj i šire) te se ispisao iz HDZ-a zbog neslaganja sa politikom koju je provodio tada nedodirljivi premijer Ivo Sanader. To je tada javno rekao i objavio, doduše tiho i nenametljivo, kakav je inače. Bavi se i muzikom. Sam je, gostujući na televiziji prije par godina, rekao da mu supruga i djeca savjetuju da ne pjeva jer da ne zna pjevati. To mogu samo veliki i jednostavni ljudi.

  7. Bravo za uglednog umetnika g.Skora.
    Poznanici Srbi iz RH kazu da nije ortodoksni nacionalista kako mu pripisuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.