Skot: Amerika smatra Srbiju partnerom u borbi protiv terorizma

Ostavite komentar


  1. Gospodine ambasadore, očigledna i svima jasna činjenica da vučić i njegova Sekta nasilnih siledžija
    već 8 godina
    teroriše građane Srbije, vas uopšte ne zabrinjava i ne interesuje. Pa naravno, vi ste navikli da na građane Srbije gledate kao na neminovnu i neizbežnu „kolateralnu štetu“. Kako prilikom bombardovanja cinično,okrutno,
    bedno i podmuklo nazvanog „Milosrdni anđeo“,tako i prilikom osmogodišnjeg tolerisanja neviđenog terora jednog umno poremećenog diktatora nad pripadnicima vlastitog naroda,u cilju da pogazi Ustav zemlje kojom, spletom nesrećnih okolnosti predsedava,te da vam isporuči nezavisnu državu Kosovo priznatu od strane Srbije.

    1. Nije ta akcija nazvana „milosrdni anđeo“ sigurna sam da to znate, ali se bavite spinovanjem… SAD su se borile protiv Slobine sulude politike ( a ne protiv naroda) ali vi mislite da je to bilo nedopustivo (da se mešaju), a sada gle trebali su oni SAD da vam uklone AV… saberi, oduzmi što god radi SAD je naopako (protiv interesa Srbije), a šta radi Rusija je super (i u interesu Srbije).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.