Skot: Apsurdne optužbe o učešću službenika SAD

Američki ambasador u Srbiji reagovao na pisanje tabloida da službenici Ambasade vode proteste Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Ostavite komentar


  1. Ekselencijo, ne brinite sta pise Informer jer mi znamo da je njegov urednik persona koja radi po principu "ko mu daje vise".

  2. Organizatori protesta su izvestaci Alo i Informera i pripadnici policije u uniformi i civilu koji su takodje vidjeni na demostracijama

  3. Problem je u tome sto bar 40% (mozda i daleko vise) stanovnistva u Srbiji ne zeli i opire se bilo kakvim pokusajima modernizacije drustva, istinskim reformama i sredjivanju mentalnog stanja svesti. Od strane njima dragih politicara, mnogo je lakse prodavati maglu, pricati prazne price i davati lazna obecanja sebi i drugima. Zato se Srbija ni ne pomera s mesta, a svet je otisao daleko. Krivce za to nikad ne trazimo u sebi i slicnim nacijama (poput Rusije) nago samo u Americi i drugim prosperitetnim drzavama i narodima.

  4. Onaj ratni huskac i udbaski eksponent,urednik jednog od pomenutih tabloida,uvek je na zadatku:siriti mrznju protiv Zapada i uticati na restauraciju boljsevizma,sada kao nacional-boljsevizam.Nalogodavci se znaju:sede negde u Moskvi.To je sve jasno.Ali nije mi jasno zasto mu to Vucic tolerise,jer deklarativno njegov politicki smer je drugaciji.Mislim da bi trebao jasno da se odredi u vezi ovoga pa da znamo kako da se ponasamo i da pravimo ispravne planove za buducnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.