Skot: Nema promene politike

Ostavite komentar


  1. Nema promena, ali bi trebalo, bar prema Srbiji koja je pokazala da je faktor stabilnosti.

  2. Skot tvrdi da Amerika nema veze ni sa čim lošim što se događa izgleda nigde u svetu. Aj dobro onda!

  3. Srbija je zemlja koja sprovodi miroljubivu politiku i na sve načine teži da sačuva stabilnost u regionu. Samo… da li to žele svi oni koji o tome toliko nadahnuto govore, e to je druga priča. I šta gospodin Skot misli o ovom pokušaju atentata na Vučića, baš me zanima njegovo mišljenje po tom pitanju?

  4. Jedno priča kao svaki Američki političar a drugo rade na terenu uz svakodnevno zavrtanje ušiju.

  5. Kajl Skot moze da prica u ime svojih gradjana,o nama gradjanima Srbije ne moze da prica,ogromna vecina gradjana veruju drzavnim institucijama,svi sem njegovih placenika.

  6. Ništa ne može sprečiti Srbiju ,pa ni ovake gluposti da nastavi politiku koju je zacrtala.

  7. Srbija neće menjati svoju politiku a to su evrointegracije , kao i dobri odnosti sa svim državama koje nisu članice EU, naročito sa Rusijim i Kinom.

  8. Srbija odlicno poznaje stav SAD. Mi nastavljao prijateljski i partnerski odnos, ali ako misle da ce nam poljuljati tlo kao zemljama na bliskom istoku, grdno se varaju. Cak ni ovako slatkorecivom diplomatijom nece postici svoj cilj, ma koliko se trudili da ga prikriju. A svi znamo koji je!

  9. To i znamo. Plan o spoljnoj politici se donosi godinama unapred, predsednik ga samo izvrsava.

  10. Ako izgube demokrate u Americi naravno da ce spoljna politika da se menja. Ako se to ne uradi onda im dzabe i izbori i sve.

  11. Meša se Skot u unutrašnje stvari Srbije, i uvek su to i činili, i za vreme Djindjića , kad im se kaže ne odmah su spremni ga uklone i silom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.