Skot: Srbija je na pogrešnoj strani istorije po pitanju krize u Venecueli

Ostavite komentar


  1. Vala na cijoj god ste vi strani, pogresna je strana istorije. Kosovo je jedna od milion gresaka.

    1. Istorija će reći ko je kriv što na Kosovo nema Srba više od 5% !!

  2. SAD vidite koga podrzavate ??? Dok je AVavav ovde na mestu „svega i svacega“, Srbija ce uvek biti na pogresnoj strani….istorije.

  3. E pa prevarili ste se , ako ste mislili da ćemo podržati vaš kolonijalizam i borbe za resurse.

  4. Pretpostavljam da je namera SAD da Venecueli donese „demokratiju“ kao što su to uradili u Iraku, Libiji i Siriji? Sa druge strane, Srbija je i sama osetila 1999. i 2000-te kako to izgleda kada vi nekome donosite demokratiju.

  5. Zar je zaista teško shvatiti koja je strana ovde „PRAVA“ strana? Kome to još nije jasno? Nije u pitanju naš izbor?! Ovde se radi o poštovanju prava, zakona i volje jednog naroda. Nije na Srbiji, niti bilo kome drugom, da odredjuje koja je strana „prava“ a koja „kriva“ i to na osnovu toga ko nam je simpatičan a ko nije ili, ko je više za naše interese a ko ne?! Zar ne postoji neko medjunarodno pravo, neki zakoni koji to regulišu? Ako se ovako nastavi ovaj svet će ličiti na sveopšti haos u kome će se izgubiti granice izmedju dobra i zla, izmedju zakonitosti i kriminala, izmedju pravde i „krivde“, izmedju slobode i ropstva, izmedju demokratije i tiranije, i to, baš zahvaljujući državi, koja se permanentno poziva na demokratiju i ljudske slobode?! Ja se divim ovim „velikim“ evropskim nacijama koje se ponašaju kao poslednje prostitutke, kao porobljeni narodi koji bez pogovora moraju da izvršavaju sve naredbe pa, i da misle, onako kako misli njihov „makro“. Užas?! Da li mi težimo takvim „novim vrednostima“?

    1. da si makar tekst na wikipeiji o venecueli pročitao znao bi zašto je maduro diktator i nema legitimitet. čovek je pre dve godine razvlastio parlament u kom opozicija ima većinu i osnovao novi u kojem on ima skoro 100% poslanika. E to je država koju mi podržavamo, mene je sramota što naša država podržava madura. SAD se može zameriti mnogo što šta ali ovde su 100% u pravu.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.