Skupština grada Beograda u ponedeljak raspravlja o predlogu budžeta za ovu godinu 1Foto: Vojin Radovanović/Danas

Odbornici Skupštine grada Beograda raspravljaće u ponedeljak, 1. jula, o predlogu budžeta grada Beograda za 2024. godinu. Sednicu je sazvao je predsednik Skupštine Nikola Nikodijević.

Pred gradskim odbornicima će se naći i Izveštaj Administrativno-mandatne komisije sa Predlogom odluke o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine Grada Beograda, Predlog odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2024. godini, kao i Predlog zaključka o pribavljanju prethodnog mišljenja Sekretarijata za finansije pre pokretanja postupaka javnih nabavki i nabavki radova čija je procenjena vrednost preko milion dinara, navode iz Sekretarijata za informisanje.

Takođe, na dnevnom redu biće i Predlog kadrovskog plana Gradske uprave grada Beograda, Službe za centralizovane javne nabavke i kontrolu nabavki, Službe za internu reviziju grada Beograda,  Kancelarije za mlade i Službe glavnog urbaniste grada Beograda za 2024. godinu, kao i Predlog kadrovskog plana Ombudsmana grada Beograda i Gradskog pravobranilaštva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari