Zašto svi poslanici opozicije nisu stigli na vreme u Skupštinu na sednicu o iskopavanju litijuma?

Ostavite komentar


  1. Razlozi zašto poslanici opozicije nisu stigli na vreme u Skupštinu na sednicu o iskopavanju litijuma mogu biti različiti. Moguće je da su se suočili sa organizacionim problemima, kao što su saobraćajne gužve ili druge logističke poteškoće. Takođe, može biti da su se poslanici opozicije odlučili da bojkotuju sednicu iz protesta ili zbog neslaganja sa dnevnim redom, što bi moglo ukazivati na njihovu strategiju u vezi s ovom temom.

  2. Opozicija, pola, vuciceva, mi u Srbiji nemamo opoziciju vec narod i proglas. Narode Srbije svi su oni uhlebljeni a narod sve siromasniji. Jedini izlaz je REVOLUCIJA. Upravom smislu.

  3. A mozda zato sto opozicina ne postoji zapravo, nego se sve radi po nalogu vladajucih struktura!!!

  4. SNS na svakom koraku pokazuje svoje šarlatanstvo. Manipulacija javnosti im je „modus vivendi“.

  5. Vidim ja da sns igra ruski rulet sa nešim glavama i životima.
    NEĆETE KOPATI!

  6. Ma opozicija, trebali ste još noćas doći. U autu spavati, ako treba. Ništa od vas. Zaista. Sramota jedna

  7. Mi zaista ,treba da nestanemosa političke c scene!sramota!tražimo debatu,dobijemo vreme a nedodjemo,
    Čuj kolaps bolest,kašalj kijavica Ja bih rekla nezainteresovanost!!!
    S r a m o t a

  8. Serijom „Bela lađa“ je verodostojno opisana politička klima u našoj zemlji.
    Da je narod složeniji napravio bi se ovde red, ali ovako samo moliti Svevišnjeg da nam pritekne u pomoć.

  9. Treba da vas bude stid !!! Ako jw bilo potrebno, trebali ste pred Skupštinom biti u 6 ujutro !!! Znali ste da treba biti spreman na sve ali, kao i uvek, su vas nasankali. A nisu ni oni, već ste se sami. Gori ste od njih, a od njih gorih nema !!! Bruka i sramota

  10. Па ја сам много већи имбецил од ове опозиције.Гласам за њих,шетам,блокирам и онда их видим у скупштини како се понашају и како немају појма шта хоће а изгледа да немају појма ни шта неће.Са нама оваквима и са овима које смо гласали ми нигде нећемо стићи.Једина разлика између нас је што се њима дебело плаћа глупирање,бламирање и неодговорност према својим гласачима док ми идемо и протестујемо о свом трошку.Лазовићу,Алексићу а поготову Ћуто испушили сте поверење што се мене тиче а колико видим из разговора са мојим истомишљеницима на следеће изборе нема потребе да излазите.Једино, што се нас тиче ,можете добити …..Ваљда ћеш админе објавити.

  11. Ovo je redovna sednica, nije vanredna. Ne moraju svi da dođu. Za bilo koju redovnu sednicu većinu daje sns. Oni su apsolutna većina. Moraju da daju kvorum inače nema rada skupštine! Po toj osnovi mogu da manipulišu pa da kažu nema jednog iz opozicije i ne damo kvorum. Ako vlast nema kvorum daje se ostavka i kako Ana vodi sednicu ako zvanično nije prisutna?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.