UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona „najveća budalaština“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sve cemo cuti osim cime nas zapad pritiska, sta je stap a sta je stap, posto je vreme sargarepe proslo.

  2. Pratimo raspravu. SNS nisu ni svesni čime se igraju, misle da su toliko moćni?

  3. Kad brnabić nešto pokušava da objasni a sirota nema pojma ni sebi da objasni šta je htela. Jesu, svi su štakori. Kada im brnabić naredi da uđu i prijave se na sednicu, ona to naziva velikom uslugom opoziciji. Kao štakori, ulaze i izlaze u skupštinu.

  4. Floskula problem sa elektricnom energijom je kisobran iza koga se krije kopanje litijuma u Srbiji za potrebe Nemacke auto industrije. Nema kopanja.

  5. Poslanik Marinika Tepić mi je baš osvežila dan britkim verbalnim „ujedom“ u Parlamentu po pitanju „garsonjere koju ministarka Đedović nosi na sebi“. Od te „garsonjere“ sam se potpuno ozračio… Hvala Mariniki !

Ostavite komentar


Politika

Hoće li Vučić uvesti sankcije Rusiji? 8

Hoće li Vučić uvesti sankcije Rusiji?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u Hamburgu, zajedno sa nemačkim kacelarom Olafom Šolcom. Vučić je nakon toga najavljen i sa potvrđenim dolaskom - zakasnio u Tivat, da bude učesnik u procesu Brdo-Brioni, na plenarnom sastanku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.