Skupština slobodne Srbije: Nova Vlada nekompetentna i podanička

Ostavite komentar


  1. Koga tačno predstavlja Skupština tzv slobodne Srbije ? Da li je u pitanju NVO ili nešto drugo ? Isplivali su bukvalno niotkuda.

    1. Danas to funkcionise ovako.
      poneses na trg stolicu ili stočić, staneš na isti i iz sveg glasa pljujes po vlasti i Vucicu.
      Sutradan si ti vec heroj neke samozvane elite, toboz predstavnika neke „slobodne“ Srbije.
      apsurd je u tome da govore da je diktatura i autokratija Aleksandra Vucica, a oni na sred uluice preko ozvucenje pljulju po Vucicu i niko ih ne pita ni kako se zovu.
      Toga u diktaturi nema.

  2. Mi koji smo protiv Vučića zelimo ne želimo podaničku vladu.Mi želimo Djilasa da bude podanik Nato saveza…

  3. Kojom logikom ste dosli do zakljucka da je vlada nekompetentna? Racunate li vi uopste izbornu volju gradjana ili vam to nije bitno. Vlada je onakva kakvu je narod hteo a ne tajkuni, i tacka.

  4. I dok je samozvanoj opoziciji mržnja jedini politički program neki drugi već treći put sastavljaju vladu.

  5. Puna podrška i poštovanje za časne ljude iz Skupštine slobodne Srbije. a botovima buđav sendvič, jer za bolje i nisu.

  6. Ni sa čim se ne slažem, a ponajmanje za Ružića. Čovek je obrazovan, iskusan menadžer i ministar, preduzimljiv, savremen, i kompetentan za zadatke koji ga čekaju u resoru, a koji uopšte nisu laki, korona, državna matura, godine uzleta…

  7. Kada su bili izbori za ovu skupštinu, i ko je glasao za nju? Mene niko nije zvao, niti pitao da glasam?Uostalom oni i ne mogu da govore u moje ime.

  8. Ova skupština, koga predstavlja, koje gradjane, koju državu, čije zakone poštuje?Ovo je igranje politike, i običan performans i ništa drugo.

  9. Vi i vasa vlada ste svojevremeno pokazali svoj uspesni rad u borbi da se zemlja sto kvalitetnije unazadi. Pogledajte prvo sebe pa komentarisite druge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.