Skupština uveliko raspravlja o litijumu, a ne o rebalansu, Jovanović oslovljava Vulina: Gospodine „Brabus“

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe na sednici za usvajanje rebalansa komentsrisati o Jadru i iskopavanju litijuma, posto je vanredna sednica zakazana za 14 h. Samo gubljenje vremena. Inace sam protiv iskopavanja litijuma.

  2. Struka je rekla ne rudniku.
    Rezervoar vode bi SIGURNO bio nepovratno zagađen i to bi značilo seobu stanovnika Jadra, Rađevine, Mačve i Semberije.
    O vazduhu, zemlji, biljnom i životinjskom svetu da ne pišem.
    Sve je rečeno.
    Pravedno bi bilo kazniti SVE koji su dosadašnjim istraživanjima naneli štetu prirodi.

  3. Pitanje za Ćutu, Barda i svima vama ‘da li biste mogli da živite danas bez mobilnih telefona’ ?

  4. Rebalans je cista kradja preko specijalne izlozbe expo (koja je u juznoj koreji kostala 158 miliona evra, a kod nas kosta 18 milijardi) i kumova

  5. I Miloš Obilić je živeo bez telefona.
    Ne bi živeli bez vode, hrane i vazduha.
    To je poenta.
    Ne treba biti poslušnik po svaku cenu.

  6. U dolini Jadra, i mestu gde neljudi hoce da naprave rudnik litijuma,bora i arsena, Nemci su streljali 2677 stanovnika( od 14 do 19. oktobra 1941.godine) Daraginca,Velikog sela,Jarebica,Gornjih i Donjih Nedeljica,Tekerisa,Cikota,Cokesini,Donjoj Badanji ,Filipovicima,kao odmazdu ,steljana su deca,žene,muskarci ,starci,kuce popaljena ,a sva stoka ubijena,to je bio masakr( Vikipedija).Te kosti ce sada Rio Tinto da iskopava na zahtev one iste države koja je taj masakr uradila.

  7. A Vučić će da izda i raseli ljude Jadra, Rađevine, Semberije i Mačve kao što je izdao i raselio ljude sa Kosova i Metohije i iz Krajine.
    Znam da je istina strašna, ali imate ljude koji su na isti način prodati.
    Verovali smo da se i za KiM bori, a on ga je sve vreme krčmio.
    I ko zna šta još radi a da mi i ne znamo..

  8. Smučili ste nam svi, i vlast i opozicija! Niko ne misli na narod, živote ste nam upropastili, huškate svoj narod da se deli i napadaju jedni na druge! Sram vas bilo, sve što je moglo da se pokrade i otme od naroda oteli ste i pokrali! Takva je politika svake vlasti unazad 40 godina!

  9. Jadna nam pozicija,jadna nam opozicija,a tesko obicnom narodu ! Sa sa urusenim svim institucijama u zemlji !

  10. @Dragan Samo radi preciznosti da dopunim, još dva sela koja su tada zatrta, streljena su do poslednjeg stanovnika, Jarebice i Krivajica. Krivajica više ne postoji na mapama, a katastarski je sada deo Cikota. U Krivajici je streljano 92 stanovnika, najmlađi je imao 5 meseci. Inače, prema nemačlim dokumentima 342. pešadijske divizije višoj komandi, u oktobarskim odmazdama u Jadru je streljano 3.631 stanovnik, a da „treba streljati još 3.389 lica, ali da nema više koga da strelja“.

  11. Kakav recnik Vulina: „Siptarski olos“. Vredja Albance sa Kosova a hoce da oni budu deo drzave Srbije. A i junaci se. Otidji Vulinu u Pristinu, ako si junak, pa tamo vikni „siptarski olosu“!

Ostavite komentar


Politika

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina 10

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Snežana Paunović, poslanica SPS i predsednic skupštinskog Odbora za privredu regionalni razvoj trgovinu turizam i energetiku poručila je tokom svog obraćanja medijima da je opozicija iznela niz neistina u vezi sa održavanjem vanredne sednice Skupštine o litijumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.