Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak sednice (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nema nikakvih razloga da ja imam bolje mislenje o nekim ministrima u najnovijoj Vladi, od misljenja mnogih politicara iz Evropske Unije. Pogotovo, kada su u pitanju Dacic, Vulin, Nenad Popovic i Vesic (Djindjicev „prijatelj“).
    U Izbornoj kampanji 1993. godine, u vreme najvece inflacije, nastupio sam u direktnoj emisiji na Radio Boru, kao predstavnik OO DS. U veoma ostroj diskusiji, otprilike sam, pored ostalog, i ovo rekao: „Neki stari, onemocali seljak da Zemljoradnickoj zadruzi 5 prvoklasnih ovaca, da ih vode na ispasu u toku leta. Onakvi, kakvi su u toj Zadruzi, prvu ovcu bi odmah prodali, drugu ovcu pojeli, trecu izgubili, cetvrtu poklonili nekom politicaru, a petu bi izgladnili. Vratili bi je kasnije tom seljaku, kategorivsi trvrdeci, da takva polucrkotina od ovce vise vredi od onih 5 prvoklasnih ovaca, koje im je on dao.“
    U sledecih nekoliko minuta uporedio sam borski RTB sa tom lopovskom Zadrugom, navodeci 5 slicnih primera. Pre moje diskusije, predstavnik SPS-a (jedan od pom. gen. dir. RTB-a) procitao je ono sto su mu oni dali. Jednostavno nije kasnije znao kako da mi odgovori, pa ga smenili sa te funkcije, i po kazni, poslali da u sledecih nekoliko meseci predaje u srednjoj skoli.

    Posle tog nastupa, vrata Radio i kasnije TB-Bora bila su zatvorena za mene, cak i u vreme borskog DOS-a (isturenog odeljenja Sainovicevog SPS-a).
    Boza Bogdanovic, Bor
    P.S. Razmislite i sami, da li bi ste smeli nekome od nabrojanih minmistara da date 5 prvoklasnih ovaca na cuvanje. Ja, konkretno, ne bih to nikada ucinio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.