Sledi „čistka“ Stefanovićevih ljudi iz vlasti u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Opet dupli Vucic u Danasu !? Bravo Cvejicu, bravo Drazo Petrovicu ! Samo napred ! Ne posustajte ni slucajno.

  2. GULag Srbija, sve uz cistke… I milijarde dolara iz GUL-aga Kina za *podobne* drugove ovdasnje…
    Pa, kako vam se svidja vas logor, logorasi?

  3. Sto bi voleo da na predstojevim izborima u BGD pobedi opozicija, da im Sapic izvizi i da konacno pocne rusenje nelegalno sagradjenih vila i vikendica. Ucinici sve da animiram ljude da glasaju za opoziciju, da raskrinkamo ovu bandu lopovsku.

  4. Najinteresantniji deo jučerašnjih vesti u vezi SNS bio mi je zaljubljeni pogled Šapića prema Vučiću.

  5. Buduci gradonacelnik gradonacelnik grada Beograda mora imati “ cvrst stomak “ kada otkrije kakav je “ poklon “ dobio otvaranjem “ tajnih knjiga ( i racuna ) “ i kada otkrije “ sirinu i dubinu “ rupa u kasi napravljenih ( sa ugradnjom ) od strane $n$ predhodnika . . . a tek koliko mladih gladnih lidera sekte treba “ namiriti „mada su stari namireni i zadovoljni sa malim delom kolaca ali da ih ostave na miru bez povlacenja odgovornosti za “ minuli rad “ . . . da li ova “ gangula “ ( sa “ dr “ titulom drzave Nambije ili Megableja ) zna sta radi ( i u sta pruza prstice ) . . . licno neverujem . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.