„Slika i prilika ‘srpskog sveta'“: Sagovornici Danasa o Dodiku koji je sa sedam sveštenika otvorio benzinsku pumpu na Manjači

Ostavite komentar


  1. Tragedija ovog naroda je neopisiva.
    Jeziva.
    I ne vidi se kraj.

  2. Da nisam video sliku, ne bi verovao. Zar nam je Crkva toliko potonula? Šta je sledeće? Osveštavanje tržnih centara, koncerata cece, karleuše…

  3. Samo još jedan dokaz da naša crkva nema nikakve veze sa bogom već sa novcem.

  4. Slazem se sa svim komentarima ali mi je zao sto pravi vernici vide sta za pare a mozda i za nesto drugo rade pojedini svestenici.

  5. Slažem se. Uglavnom. Osim. Bosanci su u Bg. Sirotinja je ostala. Kao i svuda i uvek. I Dodik jr u Bg. Glasa. A MPC je nešto drugo.

  6. Eparhija Zicka u Kraljevu je investitor poslovno stambenog prostora, gradnja odlicno napreduje. Molim da li neko moze da objasni jel to u redu, nisam obavestena, mozda i to spada u njihov posao.

  7. Svih sedam treba razriješiti službe u SPC jer je ovo bruka i sramota.

  8. Najbolji odraz društvenog napretka moći ćemo da vidimo na jesenjem Europrajdu, toj neizbežnoj manifestaciji nad manifestacijama za spas našeg roda, sve ostalo su trice i ku.čine

  9. Pa kada ima 5 vila u BG i bogatstvo od par milijardi € ,čovek izigrava Srbendu i vernika.
    A narod? Pa narod ga voli

  10. Sedam (7) to je valjda po jedan za dolazećih sedam (7) gladnih godina.

  11. Ovako rade oni koji se Boga ne boje…ovo je skrnavljenje čina osvećenja…

  12. Pored svog primitivizma koje gledamo ,jos i ovo dno dna Kako kazu kakav narod ( cast izuzecima) takva vlast

  13. Ja ih izbrojah 8 (jedan u crnoj odori). Ali neka, ko moze on plati, Crkva dodje, uzme i ide dalje.

  14. Tako se podiže oktanska vrednost goriva i smanjuje potrošnja. Provereno!

  15. Citam tekst, podilazi me jeza, bes a NAJVISE STID STO SAM SRPSKOG RODA! Blago mrtvima sto ove djavole NE GLEDAJU!

  16. Kakva sramota imati ovakvog presjednika nijedna pjevaljka ga nemoze promasit

  17. Dzaba osvestavaju kad nevjeruju u boga misle sto imaju milione da su blize boga

  18. Ovo je velika sprdačina u kojoh na žalost učestvuje i SPC.To je izvsn svih crkvenih kanona(ali 100%).Međutim,“crkvenjaci“ osveštavaju sve moguće,čista komercijala.Iz tog razloga ne poštujrm SPC,ali Boga(mog)svakako Boga ne mogz dovesti u vezu sa ovim ćinom na Manjači.
    Devalvacija.

  19. Boze dragi dokle ce ovi ljudi obmanjivati narod nadajmo se da ce otići sa vlasti ubrzo.Zelim im srecan put samo da ih vise ne gledam kako pljačkaju bijedu.Ničija nije do zore sijala.

  20. „Najvažnija alatka etničkog čišćenja koje su provodile srpske civilne, vojne i policijske snage bio je koordinirani sistem sakupljanja nesrba i njihovo zatvaranje u koncentracione logore te konačno njihovo izbacivanje s teritorija koje su bile pod kontrolom bosanskih Srba.
    U te svrhe formiran je 12.09.1991.godine i koncentracioni logor Manjača“.

Ostavite komentar


Politika

"Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači": Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma 4

„Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači“: Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma

Protesti protiv iskopavanja litijuma i šire mape potencijalno novog rudarenja po Srbiji se vezuju za ekologiju i pitanja zdrave životne sredine, iako su problemi iza njih dublji i vezani su za (ne)funkcionisanje države Srbije. Naime, ma koliko da nas brinu pitanja životne sredine, a naravno da bi trebalo da nas se tiču, jednostavnije rešenje bi bilo da se obratimo nekoj nadležnoj instituciji - kaže za Danas Oliver Tošković, profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.