Slike koje su obeležile blokade auto-puteva u Beogradu i Novom Sadu (FOTO)

Ostavite komentar


  1. To je nova taktika zvana radikalizacija: sa 30 ljudi ne blokira ni dve trake, ali sa 30 automobila se rašire. Još kad snimaju sa tri kamere kao da ih ima 40

  2. Zar se ne čini da je ovo maltretiranje čitavog grada, i putnika u tranzitu, od šačice ljudi? Daj neka vas se skupi barem stotinu, dve, pa da pogase one bedne televizije koje u čijim god da su rukama ne mogu biti jadnije. Ali, ako i vas Mitrović kao i sve prethodne ponovo kupi…neće narod čekati 10 godina! Da li se i Milivojević zalaže za gašenje Pinka? To pomalo liči na iznenadno rušenje Šilerove. Ko zna šta ima Mitrović u svojim arhivama!

  3. ucite malo od nemaca, oni su sve proteste radili ponedeljkom. I uspeli!

  4. Kao i u slucaju blokade mostova, tesko je gledati sa odobravanjem na izbor protestnih metoda. Auto-putevi i zeleznice omogucuju slobodu kretanja, a izraz slobodne politicke volje se moze ostvarivati na drugim, pogodnijim mestima. U svakom slucaju – Izbor su izbori na kojim ce se videti izraz volje gradjana.

  5. Autobuse,sendviče,Krstića, Karleušu, Lazu,Brnabića,kumove,hiljade na platnim spiskovima javnih preduzeća koji su stranački angažovani a pri tome nisu videli firmu po 10 godina….VRAĆAJ POKRADENE PARE …

  6. Narode, batali tzv.opoziciju.
    Uzmi sudbinu u svoje ruke.
    Oni su svetao primer kako izgleda osoba bez casti I minimuma dostojanstva.
    Rastura ih Orlic I Jovanovov.
    Ovo nije borba protiv nasilja, vec ogledi primer trpeljivosti, poniženja i uvreda u borbi za VLAST.
    Ide Zadruga od jeseni, ha ha.

  7. Ove, ovakve slike su bruka za sve normalne gradjane nase divne Srbije. Djindjic se okrece u grobu zbog svojih naslednika.

  8. Mora se znati šta se hoće i može li se to postići. Uopšte ne postoji veza između ciljeva protesta i naćina protestovanja. Kakve blokade autoputeva, samo ispadate nenormalniji nego Vučić!

  9. Blokirati auto put, je takva nebuloza, da to samo govori o tim ljudima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.