Šljivančanin: Aco Vučić i njegov brat Andrej su čestiti građani

* Izabela Kisić: SNS vodi intenzivnu kampanju protiv civilnog društva
Učešće osuđenih za ratne zločine u političkim aktivnostima vladajuće SNS

Ostavite komentar


  1. Solženjicin je, opisujući društvo kojem ova bratija stremi i o kojem sanja, rekao da je patriotizam poslednje utočište za barabe.

  2. Nisam ni sumnjala da ste slicni i da se uzajamno postujete i hvalite.verovatno(sigurna sam!)da vam je na srcu umesto EU Rusija,umesto ljudskosti Seselj,umesto kajanja ponos onim cega se normalni ljudi stide.

  3. Šljivančanin još od bliskog prijateljstva sa Haradinajem u Haškom zatvoru, ume da prepozna čestite ljude.

  4. Ja ne volim Vucica ni SNS, i jedva cekam da im vidim ledja, ali pukovnik Sljivancanin je srpski vojnik koji je ucestvovao u ratu 1991-1995 koji je izazvala hrvatska strana (ustavom SFRJ svi konstitutivni narodi se moraju sloziti oko odluke u ovom slucaju – otcepljenja) i osudjen je u Haskom sudu koji je de facto sud za osudjivanje srba (procente mozete sigurno i sami videti), ali covek je osudjen i odlezao robiju. On je sada slobodan gradjanin i to se mora prihvatiti. Vas stav onda mora biti jednak prema svim bivsim osudjenicima. Pisite clanke zasto se Ceci dozvoljava da se pojavljuje na televiziji (ona je osudjena i odlezala kaznu za milionske pronevere), ili ljudima koji su na javnoj televiziji priznali da su tukli ljude a nisu osudjeni (Nenad Canak).
    Zakon i Ustav ne mogu zabraniti Veselinu Sljivancaninu da se pojavljuje bilo gde. Moralna nacela nekih nisu ista kao i drugih, i podlozna su subjektivizmu i duplim arsinima.

  5. Mnogi znaju samo ono sto se desavalo poslednjih 30 godina i to iz izvora koji su ovoj temi prilicno subjektivno pristupali i to sve na stetu Srbije i naseg naroda.Na zalost samoproklamovana elita u Srbiji ne okleva da napada sve sto ima veze sa Srbijom i to upravo pozivajuci se na te izvore.Nadam se da ce to u nekom trenutku prestati..valjda kada im presuse izvori finansiranja.

  6. Sljivancanin je prepoznao da se radi o postenim, vrednim, sposobnim ljudima koji ce za svoju zemlju dati sve da bi se izdigla i postala jaka i stabilna i n dobrom su putu!

  7. Зар не постоји демократија у овој земљи? Па како се мало наше демократе и разне "Иницијативе младих, ЦЕАС и други не угледају на демократију у Хрватској или на Косову на пример? Свако има право да говори! А они се лепо сви удруже и бране своје суграђане па макар то били и серијски убице?!? А како би сте тек реаговали када би смо ми Срби имали свог српског Томпсона? Али не брините нама Србима то не сме да се деси….

  8. Da li ova gospođa Izabela Kisić zna da je Veselin Šljivančanin slobodan čovek i da ima pravo da svoje mišljenje o nekoj temo može slobodno da iznese.Kome se ne sviđa nnjegova diskusija jednostavno može da napusti tribinu a ne da nasilno sprečava govornika da govori.

  9. Otkud tim tzv mladim borcima za ljudska prava pravo da prekidaju i ometaju uredno prijavljen skup.

  10. Najveci problem naseg naroda je ljudska zloba koje vlada vec duze vreme…. Kada bi se svi slozili i ujedinili, ne bi nam bilo ravnih, ali mi smo prokleti narod koji svoje omalovazava, vredja i mrzi a na taj nacin hrani se bolesni ljudski ego.Nekada je bilo za ponos reci da je neko patriota, a danas mnogi ih vredjaju i ….

  11. Sigurno da su cestiti,Vucic da nije cestit ne bi tako prolazio na izborima i ne bi imao tako veliko poverenje gradjana.

  12. radi se o moralu drugarice i drugovi.
    niko sljivancaninu ne spori pravo da je slobodan covek. isto kao i na primer visestruki provalnik, ubica ili silovatelj posle izdrzane kazne.
    zar bi ste vi zaista recimo, jednog osudjenog pedofila koji je izdrzao kaznu zaposlili u decijem vrticu?
    sto onda ne postavite sljivancanina za nacelnika generalstaba? (ah, da , tamo je vec jedan drugi, neosudjeni ratni zlocinac)
    praksa je u demokratskom svetu da za politicke predstavnike narod bira najbolje medju sobom.
    zar je vama sljivancanin jedan od najboljih?
    e ako jeste, onda se nemojte cuditi sto vas ozbiljne drzave koje drze do morala, ne prihvataju u svoje drustvo.
    laku vam noc zelim, dugo jos kod vas nece svanuti.

  13. Mislio sam da je Šljivančanin valjan čovek.Posle Savamale, helikoptera i krađe identiteta Andreju Vučiću, tvrditi da su oni valajni ljudi, znači priznati da si kao i oni.
    Bolje bi ti bilo da si ćutao Veseline!

  14. Milošević se oslanjao na paravojne i sve druge para strukture.Ova vlast takođe, šta znači da nam se gadno piše:bar desetak godina vladavine a posle toga, kao i onima pre njih. ! Ali…vlast je samo ogledalo naroda. Ništa se tu ne može dalje. pogledajmo svoje komšije ! U autobusu čitači "informera" na sve strane.

  15. Pa Šljivančanin ne može biti drugačiji od svojih zemljaka. Hvalisavo govori da se borio ali postoje svedoci da to i nije bilo baš časno. Svedoka Srba -vojnika, naglašavam. Znači da nije dostojanstveno predstavljao Srbiju nego je sramotio. Njega je lično Milošević (opet zemljak) postavio na taj deo ratišta.. Ako u Srbiji još uvek ima Srba na rukovodećim mestima trebalo bi da se suprostave uništavnju istorije zemlje, jedne Milunke Savić, Momčila Gavrića, generala Trifunovića, Bitke na Ceru, vojvode Stepše, Mišića…

  16. Kviz:Ko je štetniji za Srbiju,ovaj brat što kao nešto radi,ili ovaj što ništa ne radi a prima deviznu platu!?

Ostavite komentar


Politika

"Kfor može uhapsiti Kurtija u tren oka, ali je pitanje da li hoće": Stefan Veljković o akciji KP na severu Kosova 10

„Kfor može uhapsiti Kurtija u tren oka, ali je pitanje da li hoće“: Stefan Veljković o akciji KP na severu Kosova

Nakon brojnih jednostranih poteza kosovskih vlasti u pogledu srpski institucija na severu Kosova, sinoć je usledila akcija kosovske policije u kojoj su zatvorene srpske institucije u četiri opštine sa srpskom većinom. Potpredsednik Srpske demokratije, Stefan Veljković, kaže za Danas da će ovo dodatno otežati život Srbima na Kosovu koji će sada za još veći broj administrativnih usluga morati da odlaze u unutrašnjost Srbije, uprkos činjenici da međunarodna zajednica može sve to da spreči.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.