Šljuka: Nema rešenja za ljude sa Kosova čija su kola registrovana u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ima resenja. Ako zive u kosovu uzece kosovske tablice. Znaci republika kosovo. A ako hoce srpske tablice neka dodju da zive u srbiji. A za ovo zahvaljujeno milosevica, dacica, seselja i vucia

  2. Pomoc treba da potraze kod onog za kog su dolazili da glasaju po Srbiji a on tvrdio da „nema predaje“??? Sad Aco srbine pomazi.!!!

  3. Dolazi u narod da im objasni,tako da nema problema,samo se ne zna na koji prelaz ulazi na Kosovo i Metohiju.

  4. Sa jednim du..tom voze dve lađe.
    Kada procene gde je bolje,samo se presaltuju.

  5. to će Vučić da im „sredi“ ??? „Imate“ tamo srpsku policiju, sudovi, ….!!!!Aaaaaa, već im je sredio – pa uživajte i dođite opet da glasate za njega, Ali, sredio je on celu Srbiju – tek će da se vidi. I dugovi i kriminal i ko zna šta sve još !!!! Nema mesta bilo ko i bilo čemu da se raduje – pa i dobar deo Vojvodine je predao svojoj braći Arapima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.