Slobodan Cvejić: Nama ne treba omogućavanje uvida u birački spisak, već revizija

Ostavite komentar


  1. Da li je ovom čoveku jasno da Birački spisak ne odlučuje ko ima pravo glasa, već da je to uređeno zakonima. I to zakonima koji su ili iz DOS-ovog vremena ili za koje je EU dala saglasnost da su u skladu sa standardima. A opoziciji realno treba plan i program i politika koja ide dalje od pokliča „Ua Vučić“.

  2. Pored revizije svih biračkih spiskova u Srbiji bi trebalo promeniti i zaonom propisane izborne uslove, ovo kako je sada, može da traje unedogled sa istim akterima, istim šemama, više nego vidljivom korupcijom i kriminalcima od lokala do vrha! Uz to mora se zahtevati promena propisa o javnim medijima koji su pod potpunom kontrolom samo jedne političke opcije, bruka i sramota!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.