Predsednik socijalista u kampanji opet hvali Slobodana Miloševića nazivajući ga simbolom buđenja srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. Socijalisti.radikali .a najvise bivsi komunisti su glavni krivci za sve ove godine.patnje srpskog naroda..i taj olos i dalje vlada.znaci nesto nije u redu sa narodom…komunisti su nam promenili mentalitet s koliko su samo pobili srba..na hijade..

  2. Slobo, slobodo!!!
    Sve si bio u pravu; stradao poput Hrista!!
    Neka ti je slava i hvala!!!

  3. Posle neko kaže treba ostati i boriti se ovde. Zadnjih 30g je ovde haosbez signala da će biti bolje. Srbija je zemlja od koje svi beže i iz koje i srbi beže, opravdano.

  4. Mali od kuzine,zna sta treba reci “pacijentima “ pa se vrtiti na vlasti 40tak godina.Srbija je u dugu 55% svog bruto prihoda i to je zabrinjavajuce za sve,osim ne za Dacica i ekipu.Polusvjet,meni licno ne dostaje Bogdan Bogdanovic ili neki srbski Willi Brant

  5. Slobin ego i težnja da vlada svom teritorijom gde žive Srbi, u većini ili ne, je osnovni uzrok stradanja Srba i ostalih naroda na Balkanu, 90-tih.
    On je vlast oteo pučem, pa pokrenuo tzv „balvan revoluciju“, pa etničko čišćenje ne-srba.
    To je uzrok naše 30-godišnje nesreće.
    Njega više nema, a mi i dalje plaćamo cenu njegove politike: „ja, a posle mene potop“

  6. Sva zla Srbije potiču od Miloševića i njegovih satrapa.
    Kradja glasova po KiM i stotinama hiljada,sa mesta gde birališta nisu ni otvorena,politička ubistva,gradjanski rat,piramidalne banke,pljačka Srbije,iznošenje novca za Rusiju i Kipar,propast svega,sankcije rat sa celim svetom
    Treba ga se stideti u svakom segmentu društva a ne promovisati,

  7. Republika Srpska je nastala borbom boraca iz RSK, a koju su bosanci, srbijanci i Milošević izdali.. Borbom na Koridoru, Bihaću, Kladuši, Grahovu, Kupresu Livanjskom polju… Bez te borbe Krajišnika, Reoublika Srpska bi bila na parketima fiskulturnih sala širom Srbije.

  8. Od 1944. je na vlasti ista, proruska politika, koja je (bez obzira na parole) suštinski anti-srpska.
    Izuzetak su samo dve godine vlade Zorana Đ.

  9. Simboli politike Miloševića i radikala /sadašnjeg SNS_a) su poznati: hiperinflacija, stalni ratovi, kolone izbeglica, mafija i njena sprega sa režimom, sankcije UN-a (uz saglasnost Rusije i Kine), gubitak Kosova, itd. SPS i SNS nam to obećavaju i za naredni period.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.