Slobodan Prvanović predložio liderima opozicije i građanima „Deklaraciju o ujedinjenju“

Ostavite komentar


  1. Svaka čast. Ja bih glasao za njega za Predsednika Srbije. Pametan i realan. Sumanutog odavno zove pravim imenom.

  2. „Na frontu postoje samo mi i oni, i to je sva podela.“

    Ali i oni su među nama. Razni Vesići, Mihajlovićeve, Šapići… I ima ih mnogo. Ima ih više nego nas. Bili su među nama 5. oktobra, pa 6. nije mogao da osvane. Među nama su i danas, pa 6. neće osvanuti ni sutra. I biće uvek. Politika im je zanat.

  3. BRAVO, BRAVO, BRAVO. Dajte deklaracije na javno potpisivanje građanima ako opozicioni lideri već ništa pametno ne mogu da se dogovore. Kad vide šta građani Srbije o tome misle valjda će se opametiti i stati u tu jednu kolonu koju predlažete. Kaže narod, valjda će im doći iz du… u glavu. Da se skloni šljam pa onda brate da biramo, kao sav civilizovani svet u Evropi, vlast koja nam najviše odgovara i za koju slobodno mislimo da će nam doneti prosperitet.

  4. Pravo u srce problema, nema više zamajavanja i bavljenja nevažnim detaljima. Trenutak je sudbinski, g. Prvanović ispravno postavlja dijagnozu, predlog je jednostavan i jedini logičan sa izgledima na uspeh.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.