Slobodari: Opozicija da hitno formira front za odbranu naroda i države

Ostavite komentar


  1. Ne znate ni da navedete sta je to lose potpisano.Zasto u Pristini protestuju da je Beograd dobio sve a oni nista.Boli vas uspeh Srbije.

    1. Bote, da li je tvoj predsednik razumeo sve što je potpisao. Nije pisalo na kineskom koji on „tečno“ govori.

      1. Miroslave, Parović je sigurno „sve razumeo“ onako prirodno glup. Da razume nešto, ne bi se kočoperio sa 0,01% podrške, nego bi se sakrio u mišiju rupu od sramote. Čuj… Parović „politička gromada kaže nešto“.

    2. Srbija je dobila puno ali Kosovo još više.
      Jer, na KiM se gradi auto-put i brza pruga od Merdara preko Prištine do Prizrena do Drača na Jadranskom Moru. Kažu Srbija dobila izlaz na more ali isto takve izlaze imamo i prema Solunu, Baru, Rijeci i Kopru.
      Najveća dobit je „Ravnopravna podela resursa Jezera Gazivode“ do sada su Albanci svu vodu i struju koristili besplstno a plus su je lokalnim Srbima debelo nsplaćivali uz stslne restrikcije čas vode čas struje. Drugi benefit je Mini Šengen.

  2. Sporazum je na engleskom.Ako pratis on odlicno govori engleski za razliku od Djilasa kome se i Vuk smejao u briselu kako izgovara.Objasni ti posto si ga procitao a ja sam ponosan sto predsednik Srbije ko god bio ima privilegiju da razgovara sa prvim covekom sveta u njegovom kabinetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.