Slobodarski pokret: Vlast Srbije prikriva podatke ili satanizuje dijasporu

Ostavite komentar


  1. Ne satanizuje on dijasporu za dzabe nego vratise se ljudi u Srbiju i SNS ne moze da pokrade glasove od tih ljudi. Zna on da to nisu njegovi glasaci a bogami ce i mame i tate da progledaju i da poslusaju svoju decu a ne Pink i ostale rezimske medije. Sve ovo predstavlja ogroman problem za vucica, narod ce izaci na ulice kad tad da ga skine sa vlasti. BOJKOT je i dalje jedina opcija borbe i Srbiji je odavno potrebna vlada nacionalnog spasa u kojoj NECE biti ukljuceni politicari koji su bili u sastavu vlade od Titove smrti posto su to dokazana ….

  2. Ja sam se zarekao da ne dolazim u Srbiju dok je sns toma-diploma i AV vodaju!

  3. Nema prikrivanja podataka,sve je jasno i transparentno e sad da li takav odnos nekome smeta jer je navikao da je drugačije pitanje je za pokrete poput vašeg.

  4. 400.000 Srba koji sü prevremeno ili za stalno vracali u Sirbiju brojcano 10-15 puta vise nego broj onih. Srba na Severu Kosova! I u usporedbi Ovi povratnici financijki ali ikulturno daleko ispred tih. Srba u Kosov zbog kojih toliko buke dize?!?! Sada je prilika da. Sirbija ukljuci tih povratnika sa svojim ustedjevima u Srbsku gospidarstvu! I Djokovic & co sa svojim milionima bi mogli biti pot. Investitori?!

  5. Vučić testirao 400 000 Srba iz dijaspore pa zna koliko ih je zaraženo?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.