„Slobodni stanari“ iz Niša podržali kandidaturu Saše Jankovića

Još jedna članica Građanskog fronta o predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Kakve su bre ovo organizacije ? Slobodni stanari, slobodni zidari, iluminati…pa ovo neka fantastika ? Kakav kandidat, takva i podrška !

  2. Čoveku treba otprilike 2 godine da nauči govoriti i otprilike 50 godina da nauči ćutati.

  3. Свака част за одлуку!
    По Уставу Р. Србије: Република Србија је држава српског народа и свих грађана који у њој живе, заснована на владавини права и социјалној правди, начелима грађанске демократије, људским и мањинским правима и слободама и припадности европским принципима и вредностима (члан 1.). Ниједан државни орган, политичка организација, група или појединац не може присвојити сувереност од грађана, нити успоставити власт мимо слободно изражене воље грађана (члан 2. став 2.).
    Председник Републике изражава државно јединство Републике Србије (члан 111.).
    Надлежности су у утврђене у чл. 112 .

    Коначно ћемо имати истински нестраначког кандидата који је нас грађане скоро 10 година успешно и са тешком муком бранио од незаконитих поступака орагана јавне власти (ових сада и оних пре њих), када „забораве“ шта у Уставу и законима пише, ко се доказао на делу у пословима заштите „обичних грађана“ – како нас људи на власти често називају. Само он зна, из свог рада на решавању проблема грађана, колико се неправде и безакоња наталожило. Једини је кога су уважене личности из јавног живота, и њима придружени грађани јавности непознати, позвали да се кандидује. Неке странке су се касније томе прикључиле јер су схватиле да је мудро послушати глас грађана. Придружују се и грађани окупљени у формалне или неформалне групе или удружења.
    Зато ће он најбоље изражавати државно јединство свих грађана Србије, укључујући без разлике мене и оне који овај мој кометар оцене негативно, јер је доказао да не прави разлике међу грађанима по партијској и ма којој другој разлици. Зато ће бити најбољи кандидат за све грађане.

  4. Propao projekat opozicije, nije hteo niški narod sa lažnim stanarima, i njih treba tužilaštvo da juri, lažno se predstavljaju kao Vacić.

  5. Ako su NVO ,nije li malo degutantno da se stavljaju u funkciju državnog službenika, jer ako bude bilo ko predsednik a podržan od NVO, kakav je on kandidat a kakve su one NVO.Problemi sa stanovanje, stambenim jedinicama koje nisu u katastru su više od 50 godina, i svoju frustraciju evropskim zakonom pokazuju na taj način ,iliNiš i dr. mesta i dalje trebaju da budu tamni vilajet.

  6. Jadan tomica-sitna-diplomica,niko ga više i ne pominje,čak ni Doris!

  7. Jedva cekam da vidim izbezumljenu i uplakanu facu vodje kad mu jave da je "gotov je". Sa suzama je dosao, sa suzama ce i da ode u ruznu istoriju. Neka teror i nasilje prestanu na prvim izborima, pa da Srbiji vratimo nadu i dostojanstvo.

  8. Smucili su mi se vise komentari ovih sendvicara koji pljuju i oomaovazavaju svakog ko ne razmislja isto kao oni….Znaci uaaa bre!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.