"Sloga": Vesiću želimo da postane gradonačelnik 1Foto: Sloga.org.rs

Gradski odbor Beograda, Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, najoštrije je osudio jučerašnju izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića za Studio B, da predsednik tog sindikata Željko Veselinović govori samo ono što misle Đilas, Jeremić i Obradović.

Vesić je tada, kako navodi Sloga, izjavio i da i da Veselinović obavlja prljave poslove koje čak ni Dragan Đilas ne želi da radi.

„Sloga“ u saopštenju pita Vesića otkud toliko mržnje prema prema tom sindikatu i njihovom predsedniku Veselinoviću da govori o “njegovoj pameti”, a sve zbog saopštenja našeg sindikata u kome se navodi da ima ličnu odgovornost za incident u Terazijskom tunelu.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” o gospodinu Vesiću ne misle ništa ružno niti loše, ističu.

„Naprotiv, želimo mu da izađe iz senke prvog čoveka Beograda koji se očigledno ništa ne pita i da posle 20 godina predanog političkog rada u raznim političkim strankama i organizacijama postane i gradonačelnik Beograda i preuzme punu odgovornost za upravljanje gradom“, ističe se u saopštenju.

Dodaju i da se iskreno nadaju da Beograd neće voditi kao što je upravljao finansijama u FK Crvena Zvezda kada je, kako navode, napravljen višemilionski gubitak, najveći u istoriji tog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari