Slovenački predsednik odgovorio na kritike Vučića i Brnabićeve

Ostavite komentar


  1. Zar smo zaboravili „Srbe na vrbe“, zatim Cankarjev dom, potom „Slovenačke banane za Kosovske rudare“…itd. Ja nisam i naježim se kada naši političari govore da su Slovenci Srbima prijatelji. Do prve prilike da nam ponovo zabiju nož u leđa.

  2. E sad,da mi imamo dostojanstva,sve slovenačke firme bi bile poplavljene finansijskom,poreskom itd.Svi proizvodi iz zlovenije bi bili vraćeni ukoliko nisu deklarisani ćirilicom,ambasador u ljubljani pozvan u BG na konsultacije itd.Jednom je samo neko od slovenaca rekao(nezvanično),da bi trebalo možda razmotriti šiptarsku nezavisnost-šipci polupaše sve njuihove radnje po Prištini !

    1. Ovako je i Milosevic uradio i odveo nas u nepotrebnu propast i stradanje ljudi, privrede, svega!!!!
      Brnabicka rece pre neki dan da su nam Slovenci prijatelji, pa drzimo se toga.

  3. Eeeeeemoj „Goran“-e,da nema nas, takodje starijih koji pamte i ne zaboravljaju,citaoci bi pomislili da si u praaavuuu !!!!??? E pa niiiiiisiiiii !!!

  4. Umesto da Slovenija jača odnose sa Srbijom oni Vladi Srbije zabijaju nož u leđa. Španija zbog Kstslonije nikada neće priznati KiM.

  5. КУПУЈТЕЕЕЕ САМО ЈУБ И ХЕЛИОС БОЈЕЕЕЕ И ЦЕПАЈТЕ ТОМИ МАЈОНЕЗ!!! Тако ћемо пре решити проблем Космета – неће бити наше и нема проблема.

  6. Opet pogrešno. Srpska Zajednica Opština je predviđena za pre svega Centralno KiM tj. onih šest novoformiranih opština i enklava gde Srbi predstavljaju većinu – Severno Kosovo je definitivno izgubljeno jer je propao plan da se ubistvom Olivera Ivanovića izazovu neredi i izvrši intervencija ROSU i za desetogodišnjicu zaokruže svoju paradržavu – čak je i SAD zabranio svojim građanima kretanje po Severnom KiM a NATO pominjao intervenciju ponavljanjem Krimskog scenarija. Odlazak Vučića u Kosovsku Mitrovica im je debelo poremetio planove.

  7. Slovenija je davno priznala Kosovo kao nezavisnu državu pa su svi ovi komentari besmisleni.

  8. Slovenci nam definitivno nisu prijateljski naklonjeni jer podrzavaju nezavisnost Kosova. Šteta a do juče smo bili ista drzava.

  9. Pa i vrapci znaju zašto Španija, Rumanijaa, Kipar ,Grčka ne priznaju nezavisnost i samostalno Kosova kao državu kako se kaže jednostrane proglašene nezavisnoti.Srbija je tražila od Međunarodnog suda pavede da se izjasni da li je u supronosti sa međunarodnim pravnim normama jedstrano proglašene države Kosova .I sud je svojom Presudom je utvrdi0 da to nije u suprotnost sa međunarodnim pravnim normama i sa rezolucijom SB Un 1244 Znači u pogldu prava i to međunarodnog sve u redu samo politički nije rešeno .Niko nije za rat a diplomatski isto tako nepostoji šansa da se to pitanje rešei.Podela bi proizvela bezbrojnih problema na celom balkanu.Vreme je da se reši ovaj problem i da Srbi pa i albanci žive normalnim životom ne samo na Kosovu i Srbije već i šire .Što pre bolje je za sve .Ulaskom u Evropskoj Unije granice će biti relativzi bez nekih posbnih napora doći će i do pomirenja svih na ballkanu.Dosta je ratova bilo na Ballkanu i to sve zbog teritorija..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.