Službenik Telekoma prekinuo konferenciju za novinare Marinike Tepić (VIDEO)

Ostavite komentar


      1. Ne jašu oni, već su Srbi u Srbiji, i nije bitno gde je ko rodjen u Kninu, Paraćinu, Zrenjaninu ili Budvi, Srbi su Srbi.

    1. Aj nek dodje kod mene u dvorište bez odobrenja, pa neka proba da kokodače, i postave opremu… Ona bi bilja je.na, a ostali bi tražili prvo drvo da se uzveru kao veverice, inače će kuca da ručka.

      1. Nisi napisao samo čije dvorište i kuću čuvaš. Nije lako ceo dan tamo -amo, uvek istom stazom po dvorištu na ovoj toploti.

        1. Bože dragi, kako si dosadan, dežurni botu.
          Pa kako sam sebi ne dosadiš…
          Jesu li ovi tvoji u Centrali shvatili da si kontraproduktivan?

      2. Ovo je javni prostor, a ne vlasništvo Telekoma. Ja sam zaposleni u istom, pa mogu da znam.

      3. Nije mi jasno kako pustate ovog prostog naprednjackog coveka Buljoljubisu da preti i seksisticki ponizava zene. Njegov mentalni nivo je takav naprednjacki ali mi niste jasni vi iz redakcije, da uvek kada treba da se omalovazi neka bitna stvar prvi komentari su od Buljoljubise, Paje patka, Zagora. Ozbiljno razmisljam da vas blokiram. Ljudi koima se oni obracaju ovo ne citaju. Samo nerviraju vecinu normalnih ljudi.

    2. Dali je N1 sazvao konferenciju za štampu ili gospođa Tepic
      Dosta je bilo
      Radulović do pobede

  1. Marinika, radite pravu stvar. Nervozni su. Znaju koliko lapaju. I znaju da dolazi dan kada ce doci na videlo sve mahinacije. Veliki pozdrav i imate moju podrsku

        1. A hoće li Marinka Ajfon odgovarati za 700 000 evra, primljenih od bugarske obaveštajne službe?

  2. Slika i prilika Vuciceve Srbije. Lik je inace komobar po struci a radi kao direktor za ljudske resurse u Telekomu po stranackoj liniji SNSa. Sav ljudski talog i sljam drustva avanzuje u Vucicevoj Srbiji. Pametni i sposobni beze.

    1. Verovatno ste u pravu Miki. Covek naucen da sklanja case i tanjire sa stolova. Plata 400000, pa taj ce i zubima da brani Vucica.

  3. Nisam znao da je u delokrugu rada „Izvrsnog direktora za ljudske resurse“, rad na obezbedjenju objekta i dvorista. Ili je postupao kao clan glavnog odbora SNS?
    Kako bilo, „covek“ je ocigledno zaduzen za cuvanje „lika i dela“ voljenog nam predCednika !!!
    Sramota. I to sve za nase novce?!

  4. Telekom dobija novac iz budžeta a onda ga prosledi fk zvezdi i fk partizanu.Istina je

    1. Podrška ovoj divnoj i hrabroj ženi svaka vama čast,
      Marinika za predsednika umesto
      predCednika prvorogjenog.

    2. U celoj ovoj prici u vezi kriminala u Telekomu I nacinu kako je ovaj „vatreni obozavalac lika av“nastupio prema novinarima I Mariniki…tebe interesuje gde su joj maska i rukavice?!
      Takodjer,ne interesuje te kriminal u u Krusiku,Jovanjici,ubistva na pesackom prdlazu,ubistvo na naplatnoj rampi,ubistvo Olivera????
      Da mi je tvoja glava sa tim ispranim mozgom,da se ko covek odmorim samo 2 dana
      Gadite se sopstvenoj deci

    3. Šta će joj? Na otvorenom je prostoru uz distancu od 1.5m.
      Jedino je ovaj bahati radikal ugrozio blizinom.

  5. Za razliku od svih ostalih direktora za ljudske resurse ovaj ne ume da sakrije neurotičnost

  6. Zašto su ovo dozvolili? Jel su bili na privatnom posedu? Kako svaki bizgov može da pridje i otima im privatnu i skupu opremu iz ruke?

    1. Isto pitanje. Aj ona je zensko, sta je sa ovim sto je snimao? Cuvao kameru?

  7. Ovaj lik ima žešći problem u sopstvenom funkcionisanju. Bahatost iznad svega, vređanje, prozivanje, otimanje, zabranjivanje. Gospođa Marinika je bila na javnoj površini i ko je ovaj nesretnik da joj brani da daje izjavu?

    1. Jednom vadikal – uvek vadikal. To je onaj što je u Skupštini Srbije polio vodom Radomana Božovića, kad mu je ovaj, zbog prostakluka i vrđanja drugih, isključio mikrofon. Tada je njegov i Včićev patron, Češalj, čupao kablove i taster da mikrofon ne može da se isključi. Takav bizgov je sada HR direktor i član otadžbinske uprave SNS-ovaca. Malo je nervozan pošto se krađe, otimačina i razbojništvo obelodanjuju. Biće posla sa ovakvima uskoro. Klima im se i oni to znaju.

  8. Marinika se ponasa kao da je nesto bitna a u stvari je samo jedna marioneta u krugu Dragana Djilasa

      1. Srbija nezaustavljivo srlja u bezdan, a uskoro nećemo imati nikog ozbiljnog na političkoj sceni, pogotovo sada kada „dva loša ubiše Miloša“, pardon , šefa odborničke grupe SzS u skupštini Beograda, Nikolu Jovanovića.

    1. Dokaza li neki sud Đilasovu krivicu, odakle vam pravo da nekog prozivate bez ikakvih dokaza.

  9. Drasko Markovic, vucibatina koja napada neciju cerku, suprugu i majku i bahati se u Srbiji, a u rodnoj mu Crnoj Gori je manji od makovog zrna.

    1. Nema taj Markovic nista od Crne Gore. Crnogorci ne otimaju od zena. On je tip koji napada u grupi i napada zene. Ko zna koliko je osoba iz obezbjedjenja cekalo i nakmanji incident sa strane Marinike. Ne daj Marinika da te ucutkaju.

  10. Direktor smatra da je interes drzave da saradjuje sa NATO okupatorom? Dobro da znamo na cijoj je strani.

  11. Hvala, Marinika za besplatne usluge i rad za opšte dobro!!! Ova ogromna kriminalna grupa napuniće sve zatvore jednoga dana. Moraćemo nove da gradimo.

  12. Stvarno ne znam šta je ovde vest. Vučićevo govedo mora da riče, to mu je posao.

  13. Da li bih ovakva sila bila toliko velika i jaka da je za mikrofonofonom stajao , neki muskarac recimo Bosko Obradovic ? Bravo narode srbije , stizemo u Severnu Koreju polako ali sigurno .

  14. Dragi moji ovaj nije nikakav službenik Telekoma, on je službenik A. Vučića smešten u Telekom da kontroliše ljude, da prima vučićevce, da otpušta one koji se usude da imaju drugačije stavove, kog plaćamo parama Telekoma.

    1. I nije jedini koji se u Telekomu, i ne samo Telekomu, bahati od naše sirotinje. Inače lik je poznat po tome što je kao pravi izvorni šešeljev radikal polivao presedavajućeg tadašnje republičke skupštine Božovića, pogledajte na jutjubu /Haos u Skupštini, 1. 06. 1994. Youtube/! Neoradikali su izašli iz izvornih radikala, ali radikali i radikalski maniri nikada iz njih.

  15. Od kud konobar može da bude izvršni direktor?????
    Pa ova budala je konobarisala u bivšem Hotelu Yugoslavija svi ga znaju kao smotonju koji nije umeo ni da hoda kako treba a tek da direktoriše??
    Kako je krenulo još malo će armirače i tesare da primaju na direktorsku jaslu samo kecelju i mantil da zamene sa belom košuljom i svaka vaška može da bude direktorčić danas?

    1. Zavrsio Megatrend i nije vise konobar, sad je dipolomirani konobar. Moze li nize? Moze sve dok je Vucic na vlasti. Ali, razumijem ga, ko ce ko ima i malo mozga u glavi sa njim i drugovima. Nije mu lako. Ovakav slucaj otvara oci i onima koji su preodani Vucicu, ali i otvara sansu drugm “konobarima” za ostvarenje sjajne karijere.

    2. Isto otud gde keramicar moze da bude ministar.

      Zato sto su izglasali da platne razrede prave prema radnom mestu, a ne prema skolskoj spremi- i NIKO SE NIJE BUNIO!

    1. Malo vas je dzaba vam Marinika ode u politicku penziju a dista je olajavala Srbiju narocito kada kaze da su srbi genocidan narod

  16. Jel gospodja Tepic prijavila tu konferenciju za novinare ili kod nje vlada ono pravilo gde god stignes ti „mikrofon nasadi“. Valjda treba da se zna neki red, gde je dozvoljeno a gde ne.

    1. To je javna površina, samim tim bivši radikal zvani “ šampita “ nema nikakvo pravo da se bahati i gica.

    2. To nije privatno vlasništvo, nego državno, odnosno naše. Uostalom tamo nigde ne piše da je zabranjen prolaz, zadržavanje, snimanje…..

    3. Jeste Gordana, prijavila je ali sze vi bili nasađeni na pogrešno mesto pa niste u toku. Manje sekiravije za nebitne stvari. Bavite se pravim stvarima zbog sive moždane made.

    4. vas komentar mi je, gospodjo Gordana, najodvratniji, iako idolopoklonika predsednikovih i stranackih placenika ima ovde napretek. Pa u cemu vi, tako birokratski i starofrajlinski nastrojeni, vidite red u ovoj unesrecenoj i upropascenoj zemlji? za kakav se vi sada policijski bonton zalazete, vidite li vi da ovom zemljom vlada jedan jedini covek, a da su sve ostalo lica koja taj covek nasim zajednickim parama placa i preplacuje_ Je li dozvoljeno ukinuti politicki pluralizam, je li dopusteno nemati sudstvo, je li dozvoljeno razbacivanje novcem na kupovinu oruzja, megalomanskih spomenika, poklanjanje para gradjanima druge drzave? Imate li u glavi ikakvu hijerariju, sta je vazno, sta je manje vazno, sta je uzrok, sta je posledica? Ne, vi uzivate u logici pozornika, austrijskog zandarma koji ce u selu udariti dvadeset pet po turu svakome ko se prati posle dvanaest sati! Ne znam je li vam ovo pravo ime i prezime, pa njime dokumentujete odanosti Vodji i Partiji, ili vam je ovom umetnicki pseudonim pod kojim saljete u svet svoju rec i misao. Razmecete poznavanjem poezije i lazno se predstavljate kao osoba koja ima duha, nadam se da vasi bliznji ne citaju uopste ‘Danas’, pa samim tim nece naici, kao sto sam ja naisao, na bisere vaseg duha.

  17. Ovoga dilbera cu licno da posjetim sa sve mikrofonom i stalkom, da mu uzmem intervju i pokazem da stalak ima dva kraja !

      1. Ja barem ispisah prezime nijesam se sakrio iza pseudonima. Prati ovih dana lijevo oko u konobara pa ces videti jali je tastatura jal stalak. Onaj drugi kraj.

    1. Jesu li te naucili ovi tvoji nasilnickom ponasanju ali ste kukavice kompletne naricito ste junaci na zenama kao Boskic i Djilad

  18. Secam se kada je gospodin Djilas pokusao da otera pojedine medije koji mu se nisu svidjali sa otvorene konferencije za stampu , o cemu mi onda pricamo ovde?

  19. Pa i nije mesto za mitinge ispred ulaza u firmu.Plus još iznošenje paušalnih laži o direktorima iste.Apsolutno politički nekorektno.

    1. Prvoborac, pa ti si navikao na to. I Sloba je pravio mitinge gde je hteo i kad je hteo, a ti si urlao“Slobo Srbine“ i bacao cveće na tenkove.

      1. Stojan!
        Ne brini i tebe čeka unapredjenje!
        Posle toliko gledanja PINKA, HEPIJA , ,,informisanja,, preko toalet papira ( informer, kurir, alo itd!), samo skini Pirotske popke i gunj sa sebe ,pa čekaj u red pred tvoje ,,božanstvo,!
        Možda budeš njegov glasnogovornik!
        On voli takve jadne i nepismene!

      2. Zašto Stojane tvoja Centrala ne pošalje nekog pismenog bota na ovaj portal? Vidi tamo, pre će poslušati tebe.

  20. Dok je god ovaca bice i Vucica i njemu slicnih.. Izabran je,ima pravo da ovce sisa. Kako ljudsko pravo i Demokratija..

  21. Pitanje da li je dvoriste vlasnistvo Telekoma. Koliko se ja secam, tamo ima i drugih firmi. Prostak sa obezbedjenjem koje je morao da pozove, verovatno se uplasio jedne zene.

  22. Eto koja goveda ( uvreda za goveda) vedre i oblače u ovoj zemlji!
    Jedan nepismeni brdjanin postavljen na državne jasle , odredjuje ko sme gde da stoji dok kritikuje firmu za koju mi svi izdvajamo novac!
    I naravno…kao po difoltu..Djilas, Šolak itd!
    Srbijo koji nivo dostojanstva imaš, (ako ga uopšte vise i imaš) kada ovakvu gamad možeš još da trpiš?

  23. Ovi radikalski esenesovci pokazuju očnjake sa kojih kaplje krv, reže i arlauču. Kidaće oni živo meso svakome ko se usudi da upre prstom u njih kao u najopakiju epidemiju zla, pljačke, zločina…

  24. Šta se može očekivati od bivšeg Šešeljevog konobara,koji u tom vremenu (kada je bio u radikalima)dobi nadimak Draško Šampita.E tako je taj presvučeni radikal baš napredovao ni sam ne może da svati da je direktor pa izvrśava poslove obezbeđenja.Upravo zbog njega i njemu sličnih Vuĉkovih partiskih posluŝnika doveli su svojim neznanjem,nestručnošću,otimačinom Telekom na ivicu provalije

  25. Kada je Markov tata i Mirin suprug svrgnut sa autokratske vlasti, nadao sam se da je kraj bahaćenju, samovolji, diletanstvu, Šešeljima i ostalim bogatim profesionalnim patriotama. Onda Čeda, šmrk, postade ni manje ni više nego podpredsednik vlade. Opet drpanje za funkcije, opet partijsko zapošljavanje, drpanje državnih para, namešteni tenderi, ja tebi – ti meni…
    Ali nestručniji, alaviji, lažljiviji i bahatiji ološ nije vladao ovom jadnom Srbijom nego što su ovi sada.

  26. Od svih sankcija koje ovaj ma**un moze da ocekuje, najverovatnije je – unapredjenje.

  27. Marinika se prošetala kroz 3-4 stranke, bila je nešto za sport i rekreaciju u Vojvodini (nije baš to, ali slično). Bila poslanica u skupštini, nastavnica „engleskog“ u Pančevu, novinar dopisnik u Libertadei, takođe u Pančevu… Sada se „bavi“ politikom. Niti je bila dobar novinar saradnik, niti je nekog naučila engleski (tako kažu njeni đaci sa kojima radim i tu moram da se ogradim, to je njihovo mišljenje). Kad se sve sabere, ni jednu jedinu stvar u životu nije uradila kako treba, i do kraja. Zanima me, šta ta spodoba trenutno radi (osim u stranci). Ako stranački posao nije plaćen, od čega ona živi?
    Ajde burekaši brišite, ali za jogurt znate gde ima.

    1. Smeta ti Marinka a ne ovaj bivsi radikal sada nazadnjak koji kao konobar sada prima 400.000 dinara kao durektor za ljudske resurse dok lekari koji se bore protiv korone nemaju ni petinu od te plate a studirali i ucili skole gidinama?!
      Koji mozak ti imas da mi je znati? Imas li ti oca i majku, nesto od porodice uopste? Ko te napravi takvog bez obraza, stida i pameti?

  28. Službenik ili DIREKTOR? Zašto minimizirate stvari? Sti;e se utisak da ste glasilo SNS-a ili Telekoma.

  29. Koja je ovo budaletina!!
    I ovaj je neki direktor??
    Nije ni cudo kako nam ide pa i ovom Telekomu.

  30. Marinika je držala konferenciju na pogrešnom mestu i na taj način isprovocirala zaposlene.

  31. Kakav djilkos sa svim belim patikamaNavikao da tera pijanice iz kafane kad je fajront. I takav je direktor u Telekomu eeeej! Takav ti odlucuje ko sme da radi, ko ne. I da je samo on. Ali sta sad, to je Srbija! Mi to hocemo. Mi smo to dozvolili. Mentalitet i mozak ovce.

  32. Pošto Marinika ima Rumunsko poreklo misli da ima pravo da se ovako ponaša a čitam da pominju i neki Rumunski scenario.
    Ovo je Srbija i neće biti nikakvog scenarija.
    Ne znam koji neprijatelji Srbije pišu ovakav scenario ali on kod nas neće proći.
    Imali su izbore na kojima nisu hteli da učestvuju i to je to.
    Moraće da sačekaju sledeće izvlačenje.

  33. To se vuciceva ekipa sama ‘prijavljuje’. Necemo Markovica uklanjati kao on mikrofon, uklonice se sam, i to brzo, … kada dodje nasih 5 minuta!

  34. Mafija radi po svojim pravilima, ona ima svoju državu koju mi još uek nazivamo – Srbija.

  35. Ovo sve treba dobro ispitati i videti ko je tacno kriv i zasto je Marinika pravila konferenciju ispred preduzeca i zasto je direktor napao Mariniku?

    1. mali Perica, kao svaki uredni djak prvak kome je redar pregledao i koji zna da u tasni ima uradjen domaci, zeli da se sve tacno, posteno, pedantno i nepristrasno ispita, i da rezultati te savesne istrage budu uredno dostavljeni kome treba,,, ali, ko ce u otetoj drzavi ista da ispita? zalazuci se za apstraktnu pravicnost i pravdu, drzite stranu despotu, to vam je pretpostavljam jasno, ali ste odabrali stil toboznjeg istinoljubivca i sveobuvacajuceg humaniste,

  36. sta je to gradjanska nepolusnost? kad svi gradjani jedan mesec ne plate struju , telefon vodu TV pretplatu ? Tada vlast padne sledeceg meseca !

  37. Običan bezkarakterni guzoliz, koji se nada nekoj koristi od Čipuljičkog ogranka Kavačkog klana. Budući optuženik u krivičnom postupku protiv AV organizovane kriminalne grupe.

  38. Marinika Tepić misli da može da stane gde ona hoće gde joj se ćefne, pošto joj je i poslednji adut iz ruke otišao, mislim na poslanički imunitet, treba da dobije dozvolu za to što radi. Gde su joj maska i rukavice, a pametuje svaki dan.

    1. Marinika je na otvorenom, sa distancom od najmanje 2 m, sve dok se nije pojavio maskirani neandertalac. Interesantno je kako vi botovi pokusavate da skrenete temu sa sustinskih stvari, a to je pljacka Telekoma i bogacenje pojedinaca.Koliko te placaju da botujes ovde, bas me zanima posto je obraz.

  39. Cime je ovaj Crnogorski sljam i olos zasluzio da bude direktor u Telekomu i da ima platu preko 4oo.hiljada dinara?Mozda zato sto je Seselju podizao sampite sa poda?E, moji Srbi kada ce te se osvestiti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.