Smenjen predsednik opštine Raška, „pao“ zbog urbanističkog haosa na Kopaoniku

Ostavite komentar


  1. ….“i da su mnoge odluke lokalnih čelnika donete protivzakonito,“ (citat iz članka ). Dakle,ti lokalni odbornici (95 % članovi SNSa- !) „znaju“ da su mnoge odluke čelnika Raške, donete protivzakonito, i to bez pravosnažne odluke suda ! Znači : odluka PARTIJE je donešena PRE SUDSKOG POSTUPKA , i sudske presude.Da li se partijskom smenom sa društvene funkcije, prikriva i potencijalna krivična odgovornost g-dina Rakitića ?

  2. Sta smenjen?! Zatvor par godina i da nadoknadi stetu koju je naneo. Neka mu oduzmu imovinu da se nadoknadi steta. Bio je placen da stiti interese drzave a on je podkopavao.

  3. Da nije malo kasno? Šteta koja je napravljena ne može se sanirati?
    Ko je uopšte mogao da jedan nacionalni park sa obe strane preda na urbanističko odlučivanje lokalnim moćnicima poput Jutke i ovog tipa!

  4. Nije kriv predsednik za haos na Kopaoniku. Načelnik urbanizma potpisuje dozvole. Trebalo bi po projektu ali on projekat ne pogleda već šta je u koverti. Ovo je javna tajna. Neka se pogleda njegova imovina pre dolaska u opštini i sada. Smešno da nije smešno bilo bi žalosno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.