„Smokvin list, neofašista i marionete – brod ludaka koji plovi blizu hrvatske obale“: Glavni urednik Glasa Istre o Vučiću i njegovim saradnicima

Ostavite komentar


  1. Navodi u članku su tačni, uz napomenu, da Vučić nikada nije izabran na slobodnim i demokratskim izborima. To vama možda deluje čudno, ali je nažalost tačno.

  2. Čovek je potpuno u pravu, nema se šta reći na ovu surovu istinu. Ovaj će nas satrti, srljamo u nestanak sa njim.

  3. Sve napisano je, na žalost, istina. Srbija treba promjene, ali one prave, sa četnicima i Rusima neće stići daleko. SPC je veliki otrov za modernu Srbiju.

  4. Боже како су красни ови хрвати 😉 Шта би ми без обе вијести.

  5. Sarbija je okupirana od „putnika“ sa Broda ludaka. Srpske elite, politićka i intelektualna, nisu u stanju da se nose sa ludacima. A ne znaju kako da ih prinude da odu u ludnicu gde im je i mesto. Sve institucije države su pod komandom AV-a ! A elitama ne pada na pamet da ga tuži Evropskom sudu za ljudsa prava u Strazburu, obzirom da su naši Sudovi u rukama ludaka i pokvarenjaka.

  6. Nitko ne bi bio sretniji od nas u Hrvatskoj, posebno u Istri da imamo najbolje odnose sa Srbijom. Vi ste nam najsličniji, ali nažalost ovaj tekst je opisao što nas razdvaja.

  7. I mi ovde tako vidimo našu stvarnost,bar ja i ljudi koji me okružuju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.