SMS: Govornik na protestu u Beogradu promoviše homofobiju i antivakcinaške ideje

Ostavite komentar


  1. Dimitrijevićev govor o vakcinaciji se kosi sa univerzalnim ljudskim vrednostima i opšte prihvaćenim naučnim činjenicama i nebi trebao da bude za govornicom na protestima.

      1. Zamolio bih uvazeni dnevni list da ne prenose izjave minornih stranaka kao sto je ova, kao i nevaznih likova kao sto je opet ova. Ova moderna stranka neka zauzima prostor u modernom Kuriru ili modernom Informeru.

    1. Dimitrijevic je ucesnik protesta, kao i svi desnicari i levicari…ne moze se samo slusati stav jedne strane, vec stav svih grupa misljenja.

  2. Na ulicnim protestima izmenjuju se razni govornici i cesto se desava da se jedni od drugih ogradjuju .

  3. Pa zar nije i to sloboda govora? To sta je „opste prihvacena naucna cinjenica“ je upitno.Ono sto je se nakad smatralo tacnim, naknado se pokazalo netacnim. Nauka ne bi trebala za se slepo drzi navodnih aksioma i navodno opste prihvacenih cinjenica vec da stalno sumnja, proverava i istazuje. Ili ima slobode ili nema. Sve izmedju je cenzura i etiketiranje.

    1. Sloboda govora nije isto što i sloboda obmanjivanja javnosti. Pogotovo javnosti koja veruje u Milana Tarota.
      Pre pronalaska vakcine, deca su masovno umirala od virusnih oboljenja. Da
      je vakcina pronađena ranije danas bi i potomci Čika Jove Zmaja bili među nama.

  4. Naucne cinjenice, narocito u oblasti medicine se menjaju, zahvaljujuci novim istrazivanjoma. Pokret u svetu koji sumlnja u ispravnost sve veceg broja vakcina kod male dece, takodje je zasnovan na naucnim cinjenicama, samo sto se takva istrazivanja zataskavaju i osporavaju jer nisu u interesu farmaceutske industrije, koja vlada medicinom i narucuje i placa istrazivanja, koja samim tim moraju biti u njihovom interesu.

    1. Bas tako, i Trump je rekao da je farmako lobi suvise mocan, a ja bih dodao da su medicinski radnici odbijali da se vakcinisu protiv svinjskog gripa jer vakcine nisu bile dovoljno ispitane a pustene su u prodaju, i gle slucajno, rumsfeld je bio vlasnik firme koja je proizvela vakcinu, prodao svoj udeo i uzeo milijarde kad je nastala paranoja u vezi tog gripa. I Kondoliza Rajs je u politiku dosla iz farmaceutske kompanije. Gomila politicara radi za njih.

    2. Spisak obaveznih vakcina u našoj zemlji:

      BCG vakcina (protiv tuberkuloze), vakcina protiv hepatita B, vakcina protiv difterije, tetanusa i velikog kašlja (Di-Te-Per), polio vakcine protiv dečije paralize, Hib – protiv oboljenja koja izaziva hemofilus influence tip b, vakcine protiv malih boginja, zaušaka i rubeole kao i revakcine navedenih bolesti.

      Predlažem da u cilju naučne istine i raskrinkavanja svetske farmaceutske mafije @Olivera i @sasa izbegnu vakcinaciju svojih potomaka i da nam za nekoliko godina jave rezultate istraživanja.

  5. Hoćete sa nacionalistima da obarate Vučića. Eto vam ih. Ništa niste naučili za 20 godina. Ili 30.

    1. Kakve veze imaju nacionalizam i ziva u vakcinama za decu? Ziva je otrov.

  6. Pored prava svakog govornika da izrazi svoje misljenje ovde se probaju zameniti teze. Svetska zdravstvna organizacija zahteva vakcinisanje ali isto tako zahteva da vakcine budu ispravne i po propisu. Ako se ispostavi da vakcina nije ispravna ko odgovara za posledice.. Zasto se SMS MODERNI ne bore da se svaki bech vakcina kontrolise i ustanovi dali je stvarno to u ampuli sto pise na etiketi. Samo tako ljudi nece sumnjati u ispravnost vakcinisanja.Danas u poteri za sto vecim i brzim profitom svasta se desava,po gotovo tamo gde nemamo nacina da proverimo sta nam prodaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.