Vučić u delikatnoj situaciji: Mora da bira između sankcionisanog Vulina i saradnje sa SAD

Ostavite komentar


  1. Ako podrži Vulina to će biti samo dokaz da zajedno sarađuju i nezakonito se bogate, što svakako već znamo. Amerikanci sigurno nisu izmislili ovako nesto

  2. Vucic vise ne vlada pomocu institucija koje mu kao sefu drzave stoje na raspolaganju,nego pomocu odanih ljudi koje je postavio na celo tih institucija.Zato je i nezamislivo da ce se njih odreci.

  3. Шта ћемо са малигним утицајем САФ у региону?

  4. Amerika misli da je jedna jedina o da je sve njoj podređeno!!!! E pa može se i bez nje!

  5. Vučiću budi uz Vulina za inat ovima što se raduju u listu Danas i N1

  6. Ovo je izokola upućena opomena svevisnjem. Nisu ameri ludi,znaju oni ko stoji iza cele te ekipe. E,sad sto on kaže da ga bas briga,to je diskutabilno.

  7. Ne mora Vučić ništa da bira, skrajnuće Vulina i nastaviti saradnju sa Amerikom.

  8. On je u Hrvatskoj već godinama „persona non grata“ tj. Nepoželjna osoba. Još jednom se pokazalo da smo avangarda bivše jugovine.

  9. Vučić je budala! Mali malecki igrač nebitan u svetu, ali bitan za sve nas koje je u potpunosti upropastio. Upropastio je celu drzavu ceo jedan narod zarad svog sebicnog bogacenja, zarad nenormalnog bolesnog ega! Okupio je oko sebe ljude sa moralnog dna bez duhovnosti, bez poštenja, bez časti. Mi trenutno zivimo u Mordoru…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.