Poznato gde i kada SNS slavi 16. rođendan

Ostavite komentar


  1. „U četvrtak, 24. oktobra, Pančevo ostaje bez javnog prevoza. Ne zbog kvara ili štrajka – ne, to bi bilo previše obično. Kako K-013 portal saznaje, autobusi Pantransporta biće zauzeti važnijim zadatkom: prevozom pristalica Srpske napredne stranke (SNS) na proslavu njenog 16. rođendana u Vršcu. Gradski prevoz i prevoz ka selima biće obustavljen od 12 sati, dok će jedino funkcionisati linija ka Beogradu.

    Dakle, zaboravite na posao, školu, pijacu – vaša autobuska linija ne postoji tog dana. Osim ako niste član partije, naravno. U tom slučaju, biće prevoza i još malo pesme, zastava i slavlja. Ostali građani? Pa, imate noge, zar ne?“
    Izvor: k-013.com

Ostavite komentar


Politika

Vršac pod opsadom zbog proslave rođendana SNS 10

Vršac pod opsadom zbog proslave rođendana SNS

Uprkos tome što obeležavanje 16 godina od osnivanja Srpske napredne stranke počinje večeras u 18 sati u hali Milenijum u Vršcu, grad je već sada praktično u vanrednom stanju. Radnje su zatvorene, opštinske službe ne rade, a na ulicama se uglavnom mogu videti crni mercedesi i drugi luksuzni automobili.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.