Vučić posetio kol centar SNS i zadovoljno se smeškao

Ostavite komentar


  1. SNS organizovao više takvih centara po Beogradu. Većinski u njima rade članice partije, kakva je i ova iz Surduluce koja se kasnije javno pokajala za uvrede nanete nevinim ljudima. I AV ni da pocrveni. Ni da pokuša da opravda nezakonite radnje centara, vrbovanje ljudi za glasanje i plaćanje “ispod zita”.

  2. On se svima nama smeje u lice uz ono cuveno ,,Pa sta!“. Ali nadam se da se uskoro vise nece smejati, kada bude odgovarao po specijalnim zakonima odgovarap za sve Sava male i Jovanjice.

  3. Predsednik je posetio mesto kriminalnih aktivnosti. Samim tim to mesto je postalo sveto. Kakov je to cudotvorac koji sedne i smeska se a kriminal sam po sebi prestaje da bude kriminal. Hoce li ti ikad iko suditi za sve tvoje kriminalne (cudotvorne) aktivnosti?

  4. Aleksandre, stvarno očekujete dapocrveni, postidi se ili šta slično od AV. Inat je , između ostalog njegov glavni manir.

  5. I posle svih ovih dokaza prljave kampanje, opozicija sve prihvata i izlazi na izbore. Bojkot svih je resenje koje najvise plasi vlast. Setimo se bojkota u skupstini i kako se odmah pojavila EU da vidi sta se desava…

  6. dobiješ popunjen listić,da vratiš prazan koji si dobio,potom u lokalni drakstor napuniš korpu za 5.000,oo dinara…

  7. Pre par dana mu je ona iz EU prenela poruku celog demokratskog sveta:
    -Radi šta hoćeš, podržavaćemo te dok god igraš kako mi kažemo. Zabole nas za tvoju raju…

  8. Ово вређање свега нормалног,и часног у Србији ако прође некажњено,онда је Србија и дефинитивно зрела за тоталну пропаст.

  9. I Perica kaze bio sam negde ali necu reci gde..didididiliiii.A o njegovom poznavanju prava samo toliko da blage veze nema .Mislim da on ni gimnaziju nije zavrsio.

  10. Ukoliko se ovo zlo ne pkonča 17. preostaje ili pasoš u džep pa preko, ili puška u ruke pa u šumu…trećeg nema!

  11. Muĉno je da ga vidim i da komentariśem tog ĉoveka. Naterao je pristojne ljude da traźe najgore reĉi kada o njemu treba neśto da kaźu. Zagadio nam je duśe i živote, trebaće decenije da se oporavimo psihiĉki, materijalno i moralno. Ako ikad…

  12. Smej se kada bi plakati hteo…! Njegov inat SATIRE DUH I BICE OVOG NARODA… JOS MALO!

  13. Nije ni cudo sto U drzavi cveta kriminal bez kazni kada jedan predsednik angazuje radnike na crno i jos se time dici.Zasto bi onda neko prijavlkivao radnike i placao im doprinose.Gde je tu sluzba koja o tome vodi racuna
    Zatajivanje poreza je U svakoj drzavi krivicno delo i strogo kaznjivo,a predsednik Srbije se zadovoljno smeje krseci zakom(na jednom tajnom mestu)Vucicu ovo je dno dna za jednog predsebnika imas cime da se dicis SRAMOTA

  14. Sramota je jedina rec koja se treba uputiti Aleksandru Vucicu.Covek ne zna da pocrveni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.