SNS: Beogradske vlasti završiće sve projekte uprkos političkim ekstremistima iz SzS

Ostavite komentar


  1. Jedno je priča drugo je stvarnost a ona je katastrofa epskih razmera, Vučiću ne odgovara u ovom trenutku sklanja je nesposobno Vesića a on mu se obesio ko kamen oko vrata u viru

  2. Mislim da će mnogima smetati završetak projekata. To su oni koji ne žele dobro svojoj zemlji.

  3. Bravo Dobrila i Milice, zaslužile ste svoje sendviče….

    Poštovanje Redakciji Danasa

  4. Treba zavrsiti sve projekte koji ce doprineti boljem zivotu nasih gradjana..opoziciji naravno,nikada to nece odgovarati

  5. erdoganska retorika…u srcu Srbije…Ni Tito nije,zavrsio njegov projekat,pa prema tome,nemojte se paliti,rok upotrebe-istice…pise na dnu…

  6. Vise je nego ocigledno da je gradska vlast nesposobna da zavrsi zapoceto jer su rokovi uveliko prosli. Ulica kraljice Marije je raskopana 15.juna i odavno je trebalo da byde gotova, a izgleda kao da je preko nje prosla apokalipsa. I kraj se ne nazire jer u tom haosu niko ne zna sta se radi. Potpuna propast gradske vlasti.

  7. I treba da zavrse. Sve do kraja. A na sta ce da izadje, to je svima jasno. Lose, nakaradno, precenjeno. Bruka. Neka se izblamiraju do kraja. Da se pamte po bahatosti, rasipanju narodnih para, stetocinstvu i svemu negativnom. Nijedna lepa rec za tu sektu ne postoji.

  8. Pa ko jos ovo VERUJE … boze …boze …ni taj nepoznati naprednjacki lik ne veruje u ovo sto “ bulazni “ osim ako ima problema sa sendvicima ganiranim mesnatim preradjevinama koje “ braca “ Rusi bojkotuju zbog viska “ ne zdravih bakterija ili problematicnog turskog mesa
    Tipicna providno primitivna zamena teza …boze …boze
    Beogradjani ne zaboravljajte nikoga pa ni ovog naprednjackog lika

  9. Radoslave, Radoslave, jel si te gluposti dam smislio, ili vam je glupost kolektivna?. Kad Radoslave vidis Djilasa na ulici, da stanes mirno jer on ce i za tvoju decu uciniti vise nego ti i tebi slicne gluperde za naredni (ne daj boze) vek. Dakle stanes mirno, pozdravis uljudno i sa postovanjem. Radoslava, Radoslave.

  10. Izgleda da su ekstremisti iz opozicije krivi za loše postavljene kocke na trgu Republike i onaj fušeraj na Slaviji koji je popravljan 6 meseci i za džumbus u Karadjordjevoji i da ne nabrajam dalje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.