SNS: Borislav Novaković laže, on je marksista i kriminalac

Ostavite komentar


  1. Znači , Novaković je marksist i kriminalac ? Da li se to da je marksist dokazuje na sudu u krivičnom postupku? Ili, iz same “ činjenice“ ( jer SNS iznosi samo to, zar ne ?), da je marksist proizilazi da je kriminalac , ili pak, obrnuto?

  2. Iako niste smeli da objavite, ponoviću: marksista je bio osuđeni ratni zločinac koji sedi u republičkoj skupštini, a kriminalci sede pored njega presvučeni u sns odela. Može da vam se ne dopada, ali je istina. Sve lopov do lopova.

  3. Ako imaju saznanja da je Novaković kriminalac, neka „rknu“ to tužilaštvu! A ako je propali marxista, šta se to njih tiče? Pa i oni su propali radikali! U oba slučaja ispadaju glupi!

  4. Evo kako ovi strucnjaci napredjnaci demantuju optuzbe. Odmah napadaju coveka koji je izneo optuzbe recima da je marksista i kriminalac. Vecu glupost skoro nisam procitala. Sto se tice izreke na koju se kao pozivaju „Ko o cemu, ku… o postenju, „ona se iskljucivo odnosi na clanove SNS i njihovog predsednika jer predsednik stalno govori kako je posten i on i bata mu, imovina ne samo da mu se nije uvecala vec se i smanjila, i kako je njemu iskljucivo stalo do Srbije, a“ Dilasu i lopovima iz opozicije, samo do vlasti i da se domognu drzavne kase.I ova anestezirana masa mu u ovo poveruje. Strasno. Kaze se da narod ima vlast kajvu zasluzuje , ja bih rekla da je u Srbiji narod gori od vlasti cim moze da je godima trpi.

  5. da, da radite sa vojskom. radite na tome da iselite vojsku i da na toj površini gde je kasarna i brodogradilište gradite „NS na vodi“. Samo ovog puta bez arapa. Ovog puta će Dodik biti izvođač radova pa će lova da se deli na ravne časti između porodica Dodik i Vučić.

Ostavite komentar


Politika

Sotirovski tražila da joj se isplati neiskorišćeni odmor i biće joj isplaćen: Opozicija njen potez naziva bahatim 8

Sotirovski tražila da joj se isplati neiskorišćeni odmor i biće joj isplaćen: Opozicija njen potez naziva bahatim

Bivša gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski 12. avgusta podnela je zahtev za naknadu štete zbog neiskorišćenog godišnjeg odmora. Odbor za administrativna pitanja odlučio je da joj se u skladu sa zakonom odmor isplati. Odbor je doneo i rešenje o naknadi plate u trajanju od tri meseca bivšoj zamenici gradonačelnice Dušici Davidović kojoj, kao i svakom funkcioneru, prema Zakonu o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave to sleduje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.