SNS druženje za penzionere u Nišu: Muzika, tombola, pokloni od Vučića…(VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Gejaci nikako da shvate da ovakav izlizani stil demagogije,populizma,oportunizma i sl. vise ne prolazi ni medju penzionerima.Čemu onda internet i androidi,na kojima non stop visimo,da bi nam neuki delili kesice,jadnici!

  2. Neka se SNS ne zanosi time što se skupila ova grupica i što su im podelili poklone od njihovog (penzionera) novca!

  3. Otme im nekoliko hiljada eura pljackaskim zakonom a onda pokloni kesicu nebitnih pokloncica i nekakvo druzenje uz pritisak da ih glasaju. Ali , mora se priznati, SNS najbolje prihvata zapadne standarde i vrednosti. Tako su nama zapadne demokrate oteli Kosmet sa procenjenim rudnim bogatstvima od 1600 MILIJARDI DOLARA, a onda nam daju nekakvu milostinju u vidu donacija uz pratece ucene.

  4. Ja sam iz panteleja …ovi jadnici koji su dosli na sektasku proslavu nemaju mozga …licno sam poznao pojedine koji kopaju po kontejnere …a sada se prodaju za veceru i mozda par hiljda kada se glasa da bi opet narednih godina trpeli ..koji jad i cemer …a ovi iz sns sekte nisu svesni da im nislije ne veruju ..uzalud zaludjuju ove lude mare …sutra ce ceo vrh sns da polozi racune narodu koji misli svojom glavom ..

  5. Kampanja se zahuktalaaa, a izbori jos nisu raspisani, na udaru penzosi koji imaju najniza penzije oni su nazalost najverniji glasaci vidi se facama da su siromasni, ali “ srecni“ eto dosli na rucak naravno busevi su tuuii

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.