SNS: Firma Granit peščar iz Ljiga ne izvodi radove u Ulici Džordža Vašingtona

Ostavite komentar


  1. iskreno ne znam ima li glupljeg politicara od jeremica i jovanovica… jeremc kao streber sa kembridza, kao ministar sa 30 god, kao predsednik un-a, ne moze da dobije vise od 2% u svojoj zemlji… pa vise bi glasova dobio u hong kongu ili kataru, posto te tamo ne znaju…

      1. Navedena firma iz Ljiga isporučuje te ploče a radnici firme iz Loznice Bexaton, ploče postavljaju

    1. Pero, je l’ to hvalite Jeremica ili kudite? Na celu je stranke pa ako ne odgovara partijskim kolegama neka ga smenjuju; politickim protivnicima takav, po Vama, marginalac savrseno odgovara jer kazete da u Srbiji tesko da bi za njega neko glasao. Ako ste, Pero, misljenja da imate politicki program koji moze da pokrene narod na promene Vi izlozite pa na izbore i glasaci ce reci sta imaju, zar ne?

    2. Ne može jedan kembridžovski štreber dobiti više glasova u Srbiji jer je većinski kao ti-nepismena, krezava, potkupljiva, mešetarska, neradnička, naprednjačka. Čkola se ovde ne ceni, ceni se muljanje. Ne inteligencija već podmuklost.

    3. Posto sam upoznat sa radovima do 2012 godine, reći ću vam da pored MN Loznice behaton ploče su isporučivali i drugi proizvođači. Bul Vojvode Mišića, naselje Stepa Stepanvić, Nemanjina ulica, Savska ulica i dr. Sve ovo može se proveriri u dokumentaciji.
      Pero samo da ti kažem sledeće : neka firma kao pobedi na tenderu pa se onda kao podizvođač Granit uvede u posao i sve je kao legalno i po zakonu a na mala vrata uvedena firma koju vlast želi.
      imamo bih još mnogo toga da vam kažem ali i ovo je dosta za pametne

  2. Lopov ne postaje posten cinom ukazivanja na drugog lopova! Jednom treba zapusiti usta ovim folerima iz SNS-a koji stalno pominju vreme pre njih!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.