SNS: Fotomontaža predsednika sa magarcem – političko oružje

Vidojković: Nastavićemo da ih satiremo našim humorom još žešće nego pre ovog incidenta ## Kulačin: Predsednik države treba da se bavi njihovim dodvoravanjem, umesto da radi brže, jače i bolje za našu Srbiju
Šabački naprednjaci najavljuju tužbu protiv autora emisije “Dobar, loš, zao” na TV Šabac

Ostavite komentar


  1. Pa zar nije svojevremno kao lider neke ljaksi stranke, sada istaknuti unapređeni šešeljoid Marjan Rističević dovodio magarca pred Skupštinu?

  2. Правда и заштита за Магарца!
    Злоупотреба животиња, племенитих!
    Поздрав за ТВ Шабац,
    Зоран
    П.С.: магарац је као племенита животиња заштитни знак једне од двеју Америчких политичких странака!

    1. Хураааааааааааааааа!
      Треће место по броју црвених палчића – бронзана медаља!

      Матор сам да ми то служи за каснију политичку каријеру, ал’ ипак годи! Хвала, човек никад није сигуран да л’ је баш у праву, ал’ ви помажете!
      Поздрав свима кол’ко год вас има! (око 22,05% у Београду?)
      Зоран

    1. fenomenalna emisija, voditelji odlični, sjajni gosti . ko nije – obavezno da pogleda , kao i ovih 1100 i nešto iz ( bolno istinitog) komentara iznad .

  3. a sns-u ne smetaju fotomontaze na pinku u emisiji lava pajkića koje oni kreiraju?
    licemeri.

  4. Samo rokajte. Mare i Nenad razvaljuju svojom satirom i drago mi je da neko ima vune da priča šta hoće, ali zapravo, bez zaleđine politički lobotomiranih poslušnika.

  5. Magarca u rekonstruisanu vladu, na mesto ministra odbrane, a Vulina u
    azil !!! Inače, emisija je sjajna, redovno je pratim na internetu.

  6. Nisam i mala priliku da vidim emisiju“Dobar,los,zao“,ali posle svega sto sam procitala mislim da je jedino magarac dobar u njoj!

  7. Zgraženi? Sram ih bilo!
    Ali kad oni bukvalno terorišu narod, pljačkaju i uživaju svojim mazohizmom nad gradjanima, to je za pohvalu a šta treba reći kad onaj Djukanović na režimskim TV, onako blati sve što nije u SNS-u, to je dobro i ponosno,a? Ali ako se neko šali na račun terorista, okupatorima, onda je to loše, ne valja? Vredja ih istina koja se pokazuje kroz šalu, satiru?…

  8. Emisija je jedna od najboljih.Satira docarava stanje u drzavi.A ovaj naprednjak kaze poraz slobode medija??Pato treba da bude na svakoj televiziji a ne da se jedino na internetu moze videti.Naprednjaci okupirali medije pricaju sta god stignu.lazu na sve straneto je poraz slobode medija a ne ovo.Da mozete i internet bi ugasili ili da se vide samo lazni hvalospevi o vasem gospodaru dok mi kao nacija i drzava propadamo pod ovom vlascu.Sve nepismeno,lopovsko i bahato se uvalilo u fotelje!

  9. Jadni lopov Dušan Petrović mora da vrati Američkom ambasadoru to što mu je ovaj finansirao svojevremenu kampanju i čuvao ga od naprednjaka. A krećati u napad na naprednjake je provokacija koja neće ostati bez odgovora naprednjaka, a to znači i pad poslednjeg dosovskog lopovskog bastiona u Srbiji.

    1. „A krećati u napad“…šta je sa jezikom i mozgom pre svega?

    2. NIKAD u Sapcu nece doci na vlast bando..Ko vam sedi tamo u stranci ceo grad zna, svaki promenio po tri stranke i sad hoce opet da uzmu vlast.. Dalje iz naseg Sapca, ne dovlacite se autobusima u nas grad za mitinge, ne kupujte glasove i mozda cete i pobediti nekad,ali vi ste banda koja samo zna da vara i laze tako da u lepom Sapcu nikad sns nece videti vlast. A ovim slepcima po vasim internet timovima evo domaceg da lupaju minuseve

    3. Dzaba vam trud, dzaba vam sve u Sabac nikako ne mozete, svaki vam je clan u gradu po tri stranke promenio i normalno da nece niko za vas glasati. Kad pogledam vase gradove i moj Sabac srecan sam, prelep,sredjen i jedini gde se zivi slobodno. Ne dovlacite se busevima u nas grad na mitinge, dzaba to radite u Sapcu vas ne vole i pomirite se sa tim.. Nema sta gluperdo da pada nas grad, neces nam ti odredjivati vlast u nasem gradu.

    1. Ко каже да је то хумор?! Овде је реч о класичној САТИРИ, ако разумете разлику, Господине од Мајонеза!?

  10. Bravo majstori!!! ko ima mu.a i mozga treba da što jače udara po ovom fašističkom ološu.SNS je kancer koji je metastazirao po celoj Srbiji,i bliži se dan D,kada se mora odlučiti ili odstraniti kancer ili Srbija definitivno umire.

  11. ovo su zadnji pokusaji rialiti opozicije da dobije milimetar prostora u medijima koji su inace izgubili zbog svoje nebitnosti.

  12. Secan se da je nekada nas vrli presednik od bika mislio da je krava , je bi ga zivot ti je to ,.

  13. Bravo Šapčani! Nikad vam nije nedostajao duh i humor! A vidi botova kako se crvene! Zasukali rukave da brane vođu od zdravog humora (i istine)!

  14. „Postoje samo dve vrste satiričara 1.dobri satiričari i 2. Živi satiričari“
    Goebels

  15. Drustvo za zastitu zivotinja bi trebalo da ostro protestvuje, ugled magarca se ovde ponizuje

  16. Boravio sam službeno dve godine u Kanadi. Hrvatski emigranti na svom radio času rugali su se američkom predsedniku Reganu tako što su puštali kako konj vrišti, magarac njače, krava muče, svnja grokće, sve to poredeći sa Reganovim govorima kao predsednika. Snimak je odnet u američki konzulat, našto su oni odgovorili predsednik na to ne obraća pažnju on vodi državničke poslove. Jednostavno njih to nije interesovalo, ali zato kada su napravili dela suprotna američkim zakonima drastično su kažnjeni bez milosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.