SRCE: „Obijanjem pragova“ SNS zastrašuje građane i priprema izbornu krađu

Ostavite komentar


  1. U politici je sve dozvoljeno.. Sad da li to nekog zastrašuje ili ne, već je pitanje..

  2. Aktivisti SNS ne „obijaju pragove“ jer za to nemaju razloga, aktivisti obilaze svoje gradjane razgovaraju, pitaju za mišljenje i dobro i loše i nude pomoć gde je potrebna i gde mogu da pomognu. Umete li vi to??? Naravno da be i to je ogromna razlika izmedju nas i vas.

  3. Pa ko brani vasem gazdi da ide od vrata do vrata, samo sto on nema sta da ponudi gradjanima

  4. Sve mogu da razumem ali niko mene ne može naterati da dam glas ako ja to ne želim bilo kome. Stvar je obraza a ne krađe vlasti. Za mene je kriv narod.

  5. Direktor Fonda PIO je baš zaludan, kada ovako brzo reaguje na stranačke akcije ??!!

  6. Ovo nije kampanja, ovo je zastrašivanje građana. Šta drugo da čovek pomisli kada mu se na vratima pojavi nepoznata osoba sa spiskom svih članova njegovog domaćinstva i njihovim podacima ( odakle im?) ? I onda zabeleže izjašnjavanje građana za koga će glasati! Uobičajena kampanja bi bila kada bi oni delili propagandni materijal svoje stranke, bez ikakvih pitanja i zaokruživanja koječega na svom spisku.

  7. Slavka – „…između nas i vas.“ – Evo nastavka naprednjačke podele građana. Gotova je je ova vlast. Nećemo da se delimo.

  8. Snimajte napredne sektase svaki put kada se pojave u vasem ulazu. Oni se plase tih snimaka ko djavo od krsta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.