Ko je sve bio na predaji potpisa za parlamentarnu listu SNS (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Mogao im je Željko Mitrović jednostavno proslediti potpise iz nekog od svojih javnih nadmetanja. Ili se Vučić potpisati onoliko puta koliko mu to njegove ličnosti dozvole.

  2. Ovi iz vlasti trebalo je da se skupe i pojave u situacijama kada je građanima bilo veoma teško i kada im je bila potrebna pomoć. I po ovome se vidi šta je njima jedino važno!

  3. To što nema botova neznaci da su nestali nego promenili tehniku ,hoce da se uspavamo i pomislimo pa „pa gotovi su nema ih da Botuju“ narode ne zavaravajte se ,rade vise nego ikad posto znaju da su gotovi pa misle da ce se mozda izvuci

  4. После ових избора, правац Забела, Падињак. Крушевац… Свако према учињеном злоделу.

  5. „Srbija ne sme da stane“ – Kakav paradoks! Srbija ne samo da stoji u mestu sa ovima na celu, cak sta vise ide u rikverc bez povratka!

  6. Koliko vidim tu je bio prisutan i Milan Stamatovic veliki opozicionar i covek koji je od Zlatibora napravio Kaludjericu.

  7. Samo o kopanju litijuma, tunela, zlata…i samo “ vise nego ikada puteva“ i samo sebi pozvala! Sve je zapravo drugacije: Mladi odlaze, Srbija se prazni za vreme njihove diktature! Razmisljamo svi dobro kako da nas glas ne ode njihovim saradnicima jer se skrivaju kao drzavotvorna opozicija! Samo dostojanstveno da ih posaljemo u istoriju bez mogucnosti da se vise ikad vrate na vlast! Amin

  8. @ Madrida,ne kapiram sta to znaci,koliko ja znam bot je skracenica od robota,koji je kao pisao umesto neke osobe ,znaci ako ti ja pisem evo ovde i ne slazem se sa tobom da li sam ja bot? ili je to tebi sve jedno,bitno je da se drzis „cancel“ agende…evo ja se na primer ne slazem nisacim sto pise ovde u danas-u (moguce da mi ni nece objaviti ovaj komentar,posto su veoma „transparentni“) ali eto svako ima pravo na svoje misljenje,mada za tebe su ljudi sa suprotne strane najgori,nepismeni ,krezubi ,staromodni itd. ja se eto ne osecam takvim ,bas suprotno,ali nikad nisam nekoga gledao kroz to sta voli ili ne voli. Razmisli o tome

  9. Oni uopšte ne kapiraju da se na ovaj način jasno vidi u kojoj meri su privatizovali i okupirali državu, podredili je svojim stranačkim interesima, a državne unstanove i organizacije uništili i obesmislili.

  10. Ima li na listi neki dragulj sa ‘akademije’ za mlade lidere ??? …
    … videli smo grobara, ratnog zločinca, osuđenike, ljude pod istragom koja će da zastari …itt …

  11. Čitam komentare vaših botova pa se pitam šta im to stavljate u sendviče kad pišu svi jedne te iste nebuloze.

  12. Ama koga to uopste interesuje ? Koga je briga radikalsih igara ? Voljno bre, svi redom.

  13. @Penzionerka
    Prošlo je dvadeset godina od ubistva Đinđića a vi iz opozicije još uvek niste iznedrili njegovog naslednika nego ste prinuđeni da se pozivati na njega. Mada ako ćemo iskreno ni u septembru 2000 mu niste puno verovali pa je on bio prinuđen da alternativu traži u neobaveštenom znajući da jedino on ima šanse protiv Slobe. U Đinđićev sposobnosti niste verovali zbog onog kratkog vremena u kome je vodio Beograd. Budite iskreni pa priznajete da nije bilo rulje na ulicama i paljenja izbornog materijala ni tada ne bi ste dobili izbore

  14. Ako vam ovi valjaju, onda nista. Valjda ce neko preostati da ugasi svetlo. „Zdrava“ Srbija.

  15. @Madrida
    Mićo,ili Mićice,pre svega nauči pravopis,tj vrati se u školu.Što se tiče tvog komentara -za ovo glasaju tri grupe ljudi: nepismeni,glupi i oni koji imaju lične koristi.U koju grupu Vi spadate ?

  16. Demokratija je na delu – svako ko želi može se angažovati u političkom procesu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.