SNS Kragujevac: Najoštrije osuđujemo gnusne i monstruozne pretnje predsedniku Vučiću na društvenim mrežama 1Foto: Z. S. M.

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac najoštrije osuđuje gnusne i monstruozne pretnje koje se šire društvenim mrežama a upućene su predsedniku Vučiću.

– Ni jedan normalan čovek ne može podržavati i odobravati deljenje mrežama slike Aleksandra Vučića na vešalima, ovakav čin samo dokazuje bolesnoumlje i brskrupoloznost opozicije koja se ni ovde neće zaustaviti ako nadležni organi i institucije ne budu reagovali u skladu sa zakonom, navodi se u saopštenju GrO SNS Kragujevac.

Po njihovom mišljenju ovakvo ponašanje, stvaranje atmosfere linča jednog čoveka , promocija nasilja su ustaljeni šablon po kome opozicija u dogovoru sa svojim finansijskim savetnicima pokušava da osujeti svaki važan i veliki projekat za Srbiju i srpski narod.

– Iz dana u dan kroz svoje tajkunske, i sve samo ne objektivne medije, oni pokušavaju da širenjem laži o ugrožavanju života i zdravlja ljudi, zastraše narod i izmanipulišu ga.
Pretnje, bolesna mržnja, širenje laži i obmana, stvaranje atmosfere linča su nešto što treba da naiđe na osudu čitavog društva i svih relevantnih činilaca, smatraju kragujevački „naprednjaci”.

Sama činjenica da je narod Srbije na izborima ukazao apsolutno poverenje Aleksandru Vučiću i stao na taj način iza njega i njegovih odluka, govori da ni ovog puta šaka plaćenih huškača, koji ni jedan drugi zadatak niti posao nemaju, do tog da stvaraju nerede i vuku Srbiju na dno, neće uspeti da prevari taj isti narod, ističu oni u svom obraćanju javnosti i medjima.

– Gradski odbor SNS Kragujevac daje apsolutnu podršku predsedniku Vučiću da nastavi da se bori za razvoj Srbije i nastavak puta ka visokim ciljevima koje postavio i do kojih on jedini može dovesti Srbiju, navodi se u zaključku saopštenja GrO SNS Kragujevac.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari