Marinika Tepić došla u posed spiska sigurnih glasova SNS na kojem se nalazi i sudija Ustavnog suda 1foto FoNet Milica Vučković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, narodna poslanica Marinika Tepić, objavila je da je ta stranka došla u posed spiska sigurnih glasova Srpske napredne stranke na kom se nalazi i sudija Ustavnog suda Dragana Kolarić.

„Došli smo u posed spiska sigurnih glasova Srpske napredne stranke na Čukarici, kad među njima niko drugi do sudije Ustavnog suda Dragane Kolarić! Da li i ona odlučuje o Rio Tintu? I zbornoj krađi“, upitala je Tepić u objavi na društvenoj mreži X.

Podsetimo, ispred Ustavnog suda jutros je održan skup ekoloških udruženja, aktivista i građana zbog navodne sednice Ustavnog suda koji bi, prema nepotvrđenim najavama, trebalo da raspravlja o odluci Vlade Srbije o ukidanju projekta „Jadar“.

Savo Manojlović iz Pokreta Kreni – Promeni je u međuvremenu, takođe na društvenoj mreži X, objavio da je dans, odlukom Ustavnog suda u predmetu IUo39\22, ukinuta Uredba Vlade kojom je poništen projekat Jadar čime je postupljeno po inicijativi Rio Tinta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari