Marinika Tepić došla u posed spiska sigurnih glasova SNS na kojem se nalazi i sudija Ustavnog suda

Ostavite komentar


  1. To što je sudija ustavnog suda ne znači da nema pravo na političku orijentaciju za bilokoju stranku, u ovom slučaju SNS.

  2. Zabraniti takvim sudijama, posle promene ovog zločinačkog rezima, ne samo bavljenje sudstvom već i advokaturom. Nadam se da se takvi slučajevi čuvaju u bazi podataka.

  3. Svuda su postavili žene na vodeća mesta kako bi ih lakše kontrolisali, ucenjivali. Zagorka, Dragana…. Vučić je poznati psihopata i junak prema slabijem polu. Ni jednom muškarcu nikada nije smeo da izađe na crtu.

  4. Nakon 5. oktobra se nekolicina pravnika isclanjivala iz svojih partija kako bi bili imenovani za sudije. Da li mozemo da osnovano pretpostavimo za koga su glasali u potonjem periodu? Da. Da li je to njihovo pravo? Da. Ovde se insinuira da njihovo ime na spisku nuzno utice na njihov profesionalni stav, sto je podjednako moguce kao i u ponadanju onih sudija imenovanih nakon 5. oktobra.

  5. Nije bitno da li je na spisku ili ne, sto je flagrantno krsenje Zakona o sudijama i Ustava…svakako su svi glavni javni tuzioci i svi predsednici sudova njihovi…pravosudje je zarobljeno a narocito najvisi sudovi u ovoj zemlji i sefovi najvaznijih tuzilastava.

  6. Džaba pričaš Marinka to znaju već i đaci prvaci al protiv krađe ucena i manipulacija u srbilendu zakon je ne moćan jer ga sprovode lopovi i prevaranti a narod ne zainteresovan i zbog takvih će nestati Srbija i trajaće još malo srbilend moje mišljenje a verujem i dobrog dela razumnih ljudi !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.