SNS nakon konstitutivne sednice: Milenko Jovanov novi šef poslaničke grupe

Ostavite komentar


  1. Milenko Jovanov? Čovek pomisli ne može gore ali eto, uvek može. Sećaćemo se perioda kad je Babić bio šef poslaničke grupe SNS, kao Periklovog doba

  2. Evo slusam i ne mogu da shvatim sta nam se dogadja. Opet Skupstina nece nista da radi, samo ce da se svadjaju i nadmudruju, a zna se ko ce da donosi odluke. Jankoviceva istina je pogodila naprednjake, evo vam uzivajte u odgovoru.

  3. E, kada smo dosli do toga da Jovanov daje misljenje o Profesoru Jankovicu jasno je gde smo i sta smo.

  4. Ni lupanje u klupe, nedolično inače za skupštinski hram, ne može utišati istinu i mudre reči profesora Jankovića.

  5. Licno me je SRAMOTA da je ovaj lik “ lala “ iz Banata jer to kao on “ ne rasti “ kod nas u Banatu

  6. Kaze g. Jovanov „Janković je zloupotrebio mesto na koje se našao i održao politički govor. To nije korektno. Drago mi je što je dobio ovacije svojih poslanika, ali ova skupština je mesto gde se poštuje poslovnik, zakon i Ustav. Demokratija podrazumeva poštovanje procedura, a ovo je nepoštovanje ovog visokog zakonodavnog doma”, pitanje a gde ste vi bili u prethodnom sazivu Parlamenta ili ste mozda prespavali svo to vreme uljuljkani u govore vasih kolega, a inace u Parlamentu je dozvoljeno iskazivati svoje stavove a sto se politickih stavova koje vi ovde vidite prednjaci vas g. Vucic na svim nivoima i kada ga pitaju i kada ga ne pitaju, i smanjite dozivljaj nisu Kikindjani takvi kao vi. Ziveli

  7. U momentu pomislih-još nam samo fall da Vulin postage ministar, a onda se osvestih…

  8. Vučić, Orlić, Kebara, Mali, Jovanov, Martinović,…, i Dačić i njegovi, naravno,…, sve ih postavio Šešelj… Srbijo, majko, kuda idemo???

  9. Zasto je gas za domacinstva poskupeo kad ga dobijamo po istim cenama od Rusa???

  10. Bravo Profesore!
    Naravno da znaju da Vam ne mogu odgovoriti, mali su oni za Vas i otuda ovoliki bes, a evo ni obraza nemaju pa se sada utrkuju sa uvredama. Ništa novo od radikala.
    Dubok naklon Vama.

  11. Vladeta Jankovic je rekao prave stvari,stalozeno i dostojanstveno.Svaka mu cast.

  12. Po kojoj ustavnoj ili zakonskoj normi predsednik RS predlaž predsednika skupstine RS? To je neustavno i nezakonito, kao što je nestavan i njegov položaj predsednika SNS.

  13. Taj vaš Vučić, predsednik SNS-a, krši ustav i sve zakone ove zemlje. Da Srbija ima tužilaštvo, odavno bi on bio iza rešetaka sa svojim poltronima.

  14. E moj Milenko. Pa zar ne čitaš ovaj tekst, kao i niz drugih u ovo malo medija koji su , priznajem, naklonjeni opoziciji. Oni koji su naklonjeni Vama ( 90%) Osim bednih uvreda, nema ni slova, a kamoli intervjua ljudi iz opozicije. SNS sluga si postao za najprljavije poslove. Znaš li ti da tako štitiš najveće kriminalce i neradnike? Narvno da si to i direktno radio naredjujuće ko će gde da prima platu, a da na posao ne dolazi godinama. Zarad šake srebrenjaka. E moj Milenko.

  15. U SNS-u je 98% preletaci pogotovu iz G-17 ili ujedinjenih regiona zato nekomentarisu Dinkica i njegove rabote nego se nakacili na DJilasa Bravo za gospodina Vladetu divota ga slusati

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.