SNS: Nastavićemo da se borimo za Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


  1. Ma dajte više, prestanite sa tim politbiroovskim izjavama. Komunizam je malo dete za ovo sektaško ponašanje.
    Država, to sam ja, reče AV, a jednoglasno ponoviše svi iz SNS čiji glas dopire do medija.
    Niti se vi (čitaj AV) borite za bilo šta od narodnog interesa, niti govorite bilo šta što vam je verovati.
    Nisam i nikada neću glaati za vašu opciju, ali ne iz političkih ubeđenja, već zbog situacije u kojoj moja porodica jedva kraj sa krajem sastavlja (dipl.mašinski inž.sam, supruga lekar specijalista, deca studiraju medicinu i elektrotehniku), jer ono što vi zovete najbolje u istoriji, niko sem vas povlašćenih ne oseća. Možda za dve, dve i po godine.
    A Kosovo, zabluda i instrument za mazanje očiju, kao i skretanje sa tema koje AV smatra opasnim za svoj rejting.

  2. Kada će više taj lovac?
    Baka i Crvenkapa izgubiše svaku nadu.

  3. Вучић се јуначки бори за Косово. Дао им је међународни позивни број, увео граничне прелазе, размонтирао српску државу са севера Косова…. Шта ли је преостало да би се Вучић борио и изборио? Можда да организује са Харадинајем једно лепо мало етничко чишћење Срба са Косова? И, нико се не би зачудио када би он то урадио, а Вулин и Мартиновић снажно подржали.

  4. Mene fasciniraju ovi komentari puni mržnje i neke zluradosti.Vučić če da uradi ovo,Vučić će da uradi ono.I ovo stalno kukumakanje,kako čovek ne može da živi, da se prehrani,i ovo i ono.Jeste teško,postavite sebi pitanje šta ste vi uradili da bi živeli bolje?Kafići su puni krcati dan -noć,niko ništa neće da radi a hoćete da živite kao nemci.Gospodo da bi živeli kao nemci,morate i da radite kao oni.Posle 22h,kod nemca su svetla pogašena,znaci oni idu da spavaju da bi sutra mogli rano da ustanu i da odu na posao.Još nesto za gospodu iz gradova,čisto da znate da postoji i selo,gde uz malo više rada može sasvim pristojno da se živi.

    1. Један исправкица: Менци имају шта да рраде, имају домаћу привреду, наша ј е уништена.
      Србија је колонија ниског интензитета, што значи да су колонизатори (сад се зову: страни улагачи) заинтересовани за њу али не превише, а поготово не колико би то желео актуелни режим.
      Мада с е и претходни режим заснивао на колонијалној, страно-улагачкој економији, и њему никад није било доста „страног улагања“, док су и тај и овај режим потпуно занемарили домаћу привреду, без које нема пристојног живота народа.

    2. U kafiću nisam bio pošteno (ako se izuzme kafa s nogu sa poslovnim partnerom) godinama. Radim od 08 ujutru do 09, 10,11 uveče. Spavam par sati, a onda pripremam naredni dan. A krpim kraj sa krajem. Ne kukumavčim, pišem o svom životu. Ako se to može nazvati životom.

  5. Бар метар

    Нова прича паше,
    почујте и знајте.
    Косово је наше,
    само метар дајте!

    У првом сам чину
    терор подржав’о.
    Док народи гину,
    водио ме Ђаво!

    И у чину другом
    за сукоб сам био.
    Радикалском пругом
    поносно ходио!

    Обзнањујем свима,
    последњи је чин,
    предаја КиМ-а
    компромис је фин!

  6. Pozicija Srbije nije ni malo laka, ali je ocigledno da se svakodnevno radi na tome da se nadje kompromis.

    1. Дај, немој више да се борите, ко бога вас молим. Од ваше борбе, камо среће да је ни било није, нас је све мање, мање и све „тање“. По свим питањима.
      Зато, ко у оном вицу, немој више да ме браниш. молим те.
      П.С. А свачија (веле)издаја се види и запамћена остаје.

  7. AV nema nikakva prava da se bavi zastupanjem Srbije na način na koji to radi. Konstantno kršeći ustav preuzeo je ingerencije na koje nema pravo ni po kom osnovu. Kršenje zakona se, dalje, sprovodi na svim nivoima radi bezprizorne pljačke svega i svačega, upropašćavanja čega god se dotaknu …
    Ma nije zaslužio da uopšte komentarišem njegove postupke, kao ni postupke njegove bande podrepaša.

  8. Resice se pitanje vodostoja u srbiji, kada naucnici utvrde sta se dogadja sa Antartikom i zasto nivo vode raste 16 cm mesecno, sto je u proseku, 3x vise u odnosu na sve godine. Zato se okeani, mora, reke podizu i dolazi do poplava , cunamija itd. Ljudi informisite se malo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.