SNS ne sme na izbore sa Vesićem u prvom planu

Sagovornici Danasa iz GDF i NDB o mogućnosti da novi gradonačelnik Beograda bude Aleksandar Šapić, a zamenik - dosadašnji - Goran Vesić

Ostavite komentar


  1. Vesić je jedini razlog zašto SNS još uvek nema preko 50% i u Beogradu. Znaju i oni to dobro, ali ne znaju kako da ga se otarase.

    1. Kako ne znaju? Pa pošalju ga da bude ambasador jedne daleke male ali ne tako beznačajno zemlje…. Da bude njegova ekselencija…

    2. Aleksandar Šapić je GOSPODIN za Vuletića i Lazovića i kada o njemu pišete ili pričate,ustanite na noge.

  2. Vesić je samo jedan primer i potvrda da Vučić misli na stranku, više nego na državu. Inače, njega bi „otpustio“ već posle preslagivanja kocki na Trgu Republike. Da ne bi sebi pravio neprijatelje u stranci nije tražio ostavke Lončara i Gašića (afera „helikopter“), pa opet Gašića za „novinarke koje lako kleknu“ kada ga je za „kaznu“ postavio za direktora BIA-e, zatim Zorane Mihajlović za obrušavanje u Grdelici, za uništavanje starog hrasta zbog diletantskog provlačenja buduće trase auto-puta, baš preko drveta starog 300 godina. Pa Siniše Malog za 24 stana u Bugarskoj i plagiranog doktorata, pa ministra policije Stefanovića i afere „Krušik“…Au, ala se tu nakupilo toga!…

  3. „radikalski ćutolog Aleksandar Šapić“? E dragi moji, zbog ovakvih i slicnih genijalnih ‘fora’ i jeste tu gde jeste…

  4. Pošto je aktuelni gradnonačelnik nevidljiv, samo ukrasni fikus, zašto ga uopšte plaćamo? Bolje je zadržati većnog zamenika Vesića da nas i ubuduće uveseljava.

  5. Vesiću bi trebalo kupiti autobusku kartu za Kruševac. U jednom pravcu. I ne samo njemu. Prioritet SNS- a (i svih ostalih) bi trebao biti unapređenje života u unutrašnjosti, a ne „eksperimenti“ tih istih provincijalaca u Beogradu. Šta jedan provincijalac zna o Slaviji, Trgu republike, Kalemegdanu… Šta ga vezuje za ta mesta kada nikada na tim mestima nije živeo, zakazivao „sudare“, „visio na ćošku“, zaljubljivao se… jednostavno – odrastao? Šta ga emotivno vezuje za ta mesta da bi mogao da određuje kako treba da izgledaju? Beograd ima dovoljno domicilnih političara.

  6. Gospodine Lazoviću, ako je stranka SPAS koju vodi gospodin Šapić satelit SNS, kako ne primećujete da je NDBG satelit SzS? Da li su to Vaši dvostruki aršini?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.