SNS: Ne sme se dozvoliti promena vlasti u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Kako misliš „ne sme“?! A da, mi smo hibridni režim. Ako izgubite pokradite glasove i to je to.

    1. Treba da bude gradonačelnik čovek koji nema veze sa KG….nije proveo 48 sati u Kragujevcu,a ovamo se sekira za naš grad .
      Vrati se brate odakle ti deda I baba,pa tamo budi kandidat.
      A ovde neka bude naš Kragujevčanin-Verko,ako Bog da !!

      1. Kragujevcanka sam,cukundeda mi je gradio Vasariste,nemam selo.Kad je bilo bombardovanje 1999 jedino se moja porodica nije rastrcala po sumama i gorama rodnim.jer je tu gde je,na kaldrmi.Ako nekog,nakon Milosevica prezirem to je ova vlast ali da dodje Verko-ne daj Boze.Bio je svoj u prva dva mandata,posle nemam reci i bolje da ne pisem sta je radio ,nista manje do ovih danaa.

  2. Mali ,,Kraljevic,, -Mladi Nikolić.To je teška sramota za Srbijanski politički život,.Da se Vlast i politika prenosi sa Oca na sina.Kamo sreće da Madjari ponište pokolon Beograd,Srem,Mačvu,Srebrenicu i Golubac što su dali malom Srefanu Lazareviću.Bar taj narod da se dočepa pravde.Naša politika prelazi razum poštenja.Malo li je da sa stirpora do predsednika države,pa posle i deci nasledstvo.Madjari treba samo da kažu.Predomislili smo se.Vraćaj sve nazad nazad

    1. Hteli su da poniste oni taj ,,poklon“ 1914. pa se nisu lepo proveli.Ko god hoce da se cepa neka to radi ali nas u Mačvi zaobidjite.A i ako govoris o Stefanu Lazarevicu imaj malo postovanja,jos nesto mi smo Srbi, a to ,,ijanci“ dodaji narodu kome i pripadas moj zaobidji.

      1. Srbi moraju da se urazume inače će se svesti na Trougao Kg Va Ča.
        Znaci da sklone sa vrha i nekoliko ešalona ispod sve koji unazad 2 generacije po očevoj linije ne govore ekavski. Jer to su upravo bili austrougari a sada obukli srpske uniforma i teraju svoju agendu da je Srbija nazadna seljačka lenja glupa i da ih je izdala u krajinama.
        Časni Srbi da se opamete i ako biraju samo svojih korena intelektualce a to su ljudi za Evropu za Ameriku za NATO koji su najautenticniji evropski narod koji se sam oslobodio stranog jarma.
        Jbg možda SPC misli drugačije možda je to velika promena ali ti koji ne poštuju kralja solunce ustanke treba ih poslati na preobuku i testiranje za drzavljanstvo.

  3. A meni se zgadi kada pomislim da ćete vi ostati na vlasti. To se ne sme dozvoliti. Kragujevčani nikada u istoriji nisu imali gradonačelnika koji je više upropastio ovaj grad. Uopšte se nije mešao u svoj posao, osim kada su u pitanju finansije. A takvi ste vi svi iz SNS.

  4. Mladi Nikolic je dodatno upropastio ono sto je Verko vec upropastio, tako da ni jedan ne vredi pomena, ruzna proslost ovog grada. Oni su ruzna proslost, koja nam ne treba, buducnost pripada nekom drugom, mladjem, postenijem…
    Verko je ostao upamcen po velikom krstu koji je napravvio na ulazu u KG i to je sve, a nasledio ga je grobar“mladji“ poznat po trosenj budzeta grada i paprenim nabavkama, zato zasluzuju put u jednom smeru-sto dalje od KG

    1. Bravo!Meni je zao kad neko pomisli da je jedan alkohokicar u godinama koji je nasim novcem obezbesio skolovanje praunuka ,divljanje navijaca itd.buducnost Kragujevca.Na moju zalost,ovaj grad nikad gore politicare nije imao

  5. Kragujevcani.,ne dozvolite da sns ostane na vlasti.Budite hrabri,slobodni,ponosni junaci ,vratite svoj grad.

  6. znači vlast SNS-a je bila takva da se ovaj ježi od nje. posle kažu opozicija preteruje u kritikama : )

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.